«Αγριες Μέλισσες»: Δρόσω και Κωνσταντής ξανά μαζί; - Τι θα συμβεί στο αγαπημένο ζευγάρι, θα υπάρξει τρίτο πρόσωπο;

Το ζευγάρι αυτό έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο στην σειρά... 

Τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν των «Άγριων Μελισσών» θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιούλιο και όλοι ανυπομονούν για το μέλλον των πρωταγωνιστών. Το τέλος του δεύτερου κύκλου ήταν συγκλονιστικό, ενώ άφησε πολλά ερωτηματικά για το μέλλον πολλών ηρώων. 

Οπως έχει γίνει, ήδη, γνωστό, ο τρίτος κύκλος των «Αγριων Μελισσών» θα διαδραματίζεται σε τρία σημεία: Διαφάνι, Λάρισα και Λέρο. Οι πρωταγωνιστές θα ζήσουν την εποχή της Δικτατορίας και για μία ακόμη χρονιά οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Η Δρόσω με τον Κωνσταντή είναι ένα από τα ζευγάρια που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στον προηγούμενο κύκλο. Το ζευγάρι που ερωτεύτηκε και έζησε έντονες στιγμές αποφάσισε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο, η αγάπη τους δεν θα ξεχαστεί.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Ανδριτσάνο στο περιοδικό «Τηλέραμα», η σκοτεινή περίοδος της Δικτατορίας θα φέρει κοντά Δρόσω και Κωνσταντή.

Οι δυο τους θα ξεχάσουν το μίσος και θα βρεθούν, ξανά, ο ένας δίπλα στον άλλο. Αυτό που μένει είναι να δουν οι τηλεθεατές των «Αγριων Μελισσών», εάν τελικά ο έρωτας των δυο, θα αντέξει τις ανατροπές της σειράς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ