Βιασμός 19χρονης: Ποινική δίωξη για 3 κακουργήματα & 2 πλημμελήματα στους δύο νεαρούς που κρατούσαν όμηρο την κοπέλα (βίντεο)

Σύμφωνα με την καταγγελία την κρατούσαν επί τρεις μέρες κλεισμένη

 

Δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας στους δύο προσαχθέντες για τον βιασμό 19χρονης στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα ποινική δίωξη για αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί το θύμα σε πράξεις, ομαδικό βιασμό, διάθεση ναρκωτικών από κοινού, απόπειρα διάθεσης ναρκωτικών από κοινού για ποσότητα που εξυπηρετεί τη χρήση του άλλου χωρίς αντίτιμο, κατοχή και προμήθεια  ναρκωτικών για ίδια χρήση, άσκησε  ο Εισαγγελέας στους 2 συλληφθέντες, 20 και 21 ετών που φέρεται να άρπαξαν, έκλεισαν επί 3 ημέρες μια 19χρονη σε διαμέρισμα της Αθήνας και τη βίαζαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η 19χρονη φέρεται να έχει καταθέσει εκ νέου στην Αστυνομία, ανακαλώντας εν μέρει το περιεχόμενο της μηνυτήρια αναφοράς που κατέθεσε σε βάρος των 2 κατηγορουμένων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία το Σάββατο η 19χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την παράνομη κατακράτηση της επί τριήμερο σε οικία στην Αθήνα και το βιασμό της από τους ανωτέρω, οι οποίοι την εγκατέλειψαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Κατόπιν των ανωτέρω και την έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο Μυκόνου, συνελήφθησαν  το μεσημέρι στη Μύκονο.

Κατά πληροφορίες η νεαρή κοπέλα γνώρισε τον ένας από τους δράστες μέσω social media και στην συνέχεια τον επισκέφτηκε στο σπίτι του στην περιοχή των Πατησίων όπου βρισκόταν και ο δεύτερος δράστης. Την ίδια ώρα οι δυο νεαροί φέρονται να αρνούνται τα πάντα και να υποστηρίζουν ότι η κοπέλα ζήτησε να μείνει στο σπίτι του ενός επειδή την παρενοχλούσε σεξουαλικά ο πατριός της.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ