Ο υπουργός που έκλαιγε πολύ… παραιτήθηκε για τον έρωτα της συμφοιτήτριάς του: Τα βίντεο, οι στιγμές με τα δάκρυα, η αλήθεια του Ματ Χάνκοκ (φωτό)

Αφησε και την γυναίκα του για χάρη της!

Ένα νέο ροζ σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Βρετανία με τον πρώην πλέον υπουργό Υγείας Ματ Χανκοκ που απατά την σύζυγο του,  με την 43χρονη γραμματέα και σύμβουλο του, Gina Coladangelo.

Ο Χάνκοκ υπέβαλε την παραίτησή του αφού παραδέχτηκε ότι παραβίασε τους κανόνες προστασίας από την Covid-19 καθώς αγκάλιασε και φίλησε μια σύμβουλό του μέσα στο γραφείο του. Η Ντάουνινγκ Στριτ από πλευράς της έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης αλλά και την απάντηση του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος δηλώνει ότι «λυπάται» για την εξέλιξη αυτήν.

«Εργαστήκαμε τόσο σκληρά ως χώρα για να πολεμήσουμε την πανδημία», αναφέρει ο Χάνκοκ στην επιστολή του. «Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι η ιδιωτική ζωή μου να αποσπάσει την προσοχή από αυτήν τη σταθερή προσήλωσή μας για έξοδο από την κρίση» πρόσθεσε.

Ο 42χρονος πολιτικός, που είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, παραιτήθηκε αφού η εφημερίδα The Sun δημοσίευσε φωτογραφίες του στις οποίες φιλάει μια γυναίκα την οποία είχε διορίσει ο ίδιος για να εποπτεύει την αποδοτικότητα του υπουργείου.

Ο Χάνκοκ έπαιζε κεντρικό ρόλο στον αγώνα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας και εμφανιζόταν τακτικά στην τηλεόραση ή μιλούσε στο ραδιόφωνο προτρέποντας τους Βρετανούς να τηρούν τα αυστηρά μέτρα. Μάλιστα ο ίδιος είχε κλάψει και μπορστά στις κάμερες την ημέρα που χορηγήθηκε το πρώτο εμβόλιο Pfizer σε μέλη του κοινού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, Κόβεντρι. 

Και αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που ο Χάνκοκ έκλαψε δημόσια! Πριν λίγους μήνες μιλώντας σε εκπομπή αναφορικά με τον κορωνοϊό και το εμβόλιο της Pfizer και λέγοντας ότι «υπάρχει φως στο τούνελ» επίσης δεν είχε καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Το οφείλουμε στον λαό που θυσίασε τόσα πολλά σ’ αυτήν την πανδημία να είμαστε ειλικρινείς όταν τον απογοητεύουμε όπως έκανα εγώ παραβιάζοντας την οδηγία», σημειώνει στην επιστολή του. Στην απάντησή του, ο Τζόνσον αναφέρει ότι λυπάται που παρέλαβε αυτήν την επιστολή. «Θα πρέπει να είστε πολύ υπερήφανος για τις υπηρεσίες σας», ανέφερε, δηλώνοντας «ευγνώμων» για τη στήριξη που έλαβε από τον Χάνκοκ. «Πιστεύω ότι η συνεισφορά σας στον λαό δεν έχει τελειώσει», πρόσθεσε.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα και ένα βίντεο που έδωσεστη δημοσιότητα τραβήχτηκαν τον περασμένο μήνα, όταν ο Χάνκοκ είχε ταχθεί κατά της χαλάρωσης του μέτρου που απαγόρευε τις στενές επαφές με άτομα εκτός του στενού συγγενικού περιβάλλοντος, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Την ίδια ώρα πάντως το βρετανικό υπουργείο Υγείας θα ερευνήσει πώς διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τον πρώην υπουργό Ματ Χάνκοκ να αγκαλιάζει και να φιλάει τη συνεργάτη του και είχε ως αποτέλεσμα ο υπουργός να εξαναγκασθεί να παραιτηθεί.

Ποια είναι η Gina Coladangelo που έχει «κλέψει» την καρδιά του Ματ Χανκοκ;

Η εκατομμυριούχος  Gina Coladangelo είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Είναι  διευθύντρια επικοινωνίας της εταιρείας μόδας και ειδών σπιτιού Oliver Bonas, την οποία έχει ιδρύσει ο σύζυγός της Oliver Tress. Είναι επίσης διευθύντρια και σημαντική μέτοχος της εταιρείας λόμπι Luther Pendragon, η οποία προσφέρει στους πελάτες μια «βαθιά κατανόηση των μηχανισμών της κυβέρνησης».

Ο Ματ Χανκοκ φέρεται να την προσέλαβε κρυφά τον περασμένο Μάρτιο ως μη αμειβόμενο στέλεχος στο τμήμα του.Η πρόσληψη της εν μέσω πανδημίας ήταν αιτία για πολλές προστριβές και διαμαρτυρίες όταν αποκαλύφθηκε ότι της αναθέτει την επίβλεψη μεγάλων δημόσιων έργων με μεγάλες αμοιβές.

Την ίδια ώρα δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι εκείνη και ο Χανκοκ ήταν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης πριν  πολλά χρόνια και πως ο «παράνομος» δεσμός τους ξεκίνησε μέχρι πριν από μόλις μερικές εβδομάδες.

Η βρετανική εφημερίδα επικαλούμενη φίλους του υπουργού αναφέρει επίσης ότι δεν πρόκειται για κάτι απροδικό αλλά για «πραγματικό έρωτα». Παράλληλα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Τομ Χανκοκ ήδη από το βράδυ της Πέμπτης - οπότε και γνώριζε ότι θα αποκαλύφθεί ο δεσμός του - είπε στην γυναίκα του για την σχέση του με την Coladangelo και της ανακοίνωσε ότι θα την αφήσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ