Ένας ακόμα βιασμός στο κέντρο της Αθήνας: 2 αλλοδαποί βίαζαν 19χρονη επί τρεις μέρες δίνοντάς της ναρκωτικά - συνελήφθησαν στη Μύκονο

H νεαρή κοπέλα γνώρισε τον ένας από τους δράστες μέσω social media

Συνελήφθησαν, το μεσημέρι του Σαββάτου στη Μύκονο ηλικίας 21 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό και παράνομη κατακράτηση 19χρονης κοπέλας την οποία φέρονται να βίαζαν εππί τρεις μέρες δίνοντάς της ναρκωτικά.

Ειδικότερα σύμφωνα με την Αστυνομία 19χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την παράνομη κατακράτηση της επί τριήμερο σε οικία στην Αθήνα και το βιασμό της από τους ανωτέρω, οι οποίοι την εγκατέλειψαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Κατόπιν των ανωτέρω και την έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο Μυκόνου, συνελήφθησαν  το μεσημέρι στη Μύκονο.

Κατά πληροφορίες η νεαρή κοπέλα γνώρισε τον ένας από τους δράστες μέσω social media και στην συνέχεια τον επισκέφτηκε στο σπίτι του στην περιοχή των Πατησίων όπου βρισκόταν και ο δεύτερος δράστης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ