Η Cosmote πατάει γκάζι με ταχύτητες 5G στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

-Για πρώτη φορά ειδική διαδρομή “COSMOTE 5G ATHENS STAGE”στην πλατεία Συντάγματος

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στο «καλεντάρι» του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC) μετά από 8 χρόνια απουσίας.

Οι κορυφαίοι οδηγοί στον κόσμο, οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές αυτοκινήτου και χιλιάδες λάτρεις της ταχύτητας δίνουν ραντεβού στη χώρα μας, με την COSMOTE να στηρίζει έμπρακτα τον φημισμένο αγώνα ως Μεγάλος Χορηγός.

Το πολυαναμενόμενο «Ράλλυ των Θεών» θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου και η μετάδοσή του θα γίνει ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTETV.

Η τελετή εκκίνησης του αγώνα θα δοθεί στην Ακρόπολη και αμέσως μετά θα διεξαχθεί η “COSMOTE 5G ATHENS STAGE”.

Πρόκειται για μία ειδική διαδρομή που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην ιστορία του Ράλλυ και θα διεξαχθεί στο κέντρο της Αθήνας, γύρω από την Πλατεία Συντάγματος.

Στο τέλος της ειδικής διαδρομής, τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν στην Πλατεία Συντάγματος, όπου οι θεατές θα μπορούν να τα απολαύσουν από κοντά αλλάκαι να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες και εκπλήξειςστο περίπτερο της COSMOTE.

Την επόμενη μέρα τα αυτοκίνητα θα αναχωρήσουν για την Πελοπόννησο όπου θα αγωνιστούν σεειδικές διαδρομές στην Κορινθία και κατόπιν θα κατευθυνθούν στη Λαμία, που είναι και η έδρα του αγώνακαι το servicepark.

Ο αγώνας θα έχει συνολικά 15 ειδικές διαδρομές μήκους 292,16 χλμ. και ο τερματισμός θα γίνει στη Λαμία.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει μετά από 8 χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

Η COSMOTE στηρίζοντας συστηματικά το σημαντικότερο αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας, δίνει και φέτος δυνατά το “παρών”.

Το “COSMOTE 5G ATHENS STAGE” συνδυάζει για πρώτη φορά μια εντυπωσιακή ειδική διαδρομή ταχύτητας στο κέντρο της Αθήνας με την ταχύτερη τεχνολογία κινητής, το COSMOTE 5G.

Καλούμε τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού να απολαύσουν τον φημισμένο αυτό αγώνα, «το Ράλλυ των Θεών», είτε από κοντά, είτε μέσα από την COSMOTE TV», δήλωσε η κα Λιάνα Μόσχου, Διευθύντρια Marketing Communications Strategy Ομίλου ΟΤΕ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Αποκλειστικά και ζωντανά στην COSMOTE TV

Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα προσφέρουν στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού υψηλού επιπέδου κάλυψη, μεταδίδοντας ζωντανά και αποκλειστικά όλα όσα θα συμβούν στις ειδικές διαδρομές του αγωνιστικού τριημέρου. Ζωντανά θα μεταδοθεί και όλη η δράση της πρώτης ημέρας της διοργάνωσης.

COSMOTE 5G: Το δίκτυο με τις απίστευτες ταχύτητες 

Tο COSMOTE 5G είναι το μεγαλύτερο δίκτυο 5G στη χώρα  με πανελλαδική πληθυσμιακήκάλυψη  που έχει ξεπεράσει το 50%, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το 95%.

Τις απεριόριστες δυνατότητες του COSMOTE 5G έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν όλοι οι συνδρομητές COSMOTE σε 29 πόλεις και νησιά της χώρας, ενώ σε συγκεκριμένες περιοχές οι ταχύτητες ξεπερνούν το 1Gbps. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ