Χωρίς την Σαρλίν θα περάσει ο Αλβέρτος του Μονακό την 10η επέτειο γάμου - έβγαλαν όμως ένα ωραίο βίντεο! - Παραμένει στη Νότια Αφρική η πριγκίπισσα

Πρώτη φορά θα είναι χωριστά στην επέτειό τους

«Την δύσκολη απόφαση» να μην επιστρέψει ακόμα από τη Νότιο Αφρική πήρε η πριγκίπισσα Σαρλίν που ακόμα βρίσκεται στην χώρα όπου μεγάλωσε και αναρρώνει από την λοίμωξη ΩΡΛ που την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Έτσι η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν, δεν θα περάσει μαζί με τον αγαπημένο της την επέτειο των 10 χρόνων γάμου που είναι στις αρχές Ιουλίου.

 

 

 

 

«Φέτος θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα είμαι μαζί με τον άντρα μου στην επέτειό μας τον Ιούλιο, κάτι που είναι πολύ δύσκολο για μένα και με στεναχωρεί ιδιαίτερα. 

Παρόλα αυτά ο Αλβέρτος και εγώ δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να ακολουθήσουμε τις συμβουλές των γιατρών, ακόμα και αν κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ήταν πραγματικά πολύ υποστηρικτικός μαζί μου. 

Οι καθημερινές μου συζητήσεις με τον Αλβέρτο και τα παιδιά μας μου αναπτερώνουν το ηθικό αλλά μου λείπει η φυσική τους παρουσία. Ήμουν τυχερή που με επισκέφτηκαν στη Νότια Αφρική και ήταν υπέροχο το να τους δω. Ανυπομονώ να είμαστε και πάλι όλοι μαζί» ανέφερε η πριγκίπισσα σε δήλωσή της.

 

 

Πάντως στο Instagram της πρώην πρωταθλήτριας κολύμβησης δημοσιεύτηκε ένα όμορφο βίντεο με αποσπάσματα από την ζωή του ζευγαριού. 

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα είχε επισκεφτεί την χώρα όπου μεγάλωσε, για να βοηθήσει στον αγώνα κατά της λαθροθηρίας ρινόκερων- αλλά «τώρα καταπολεμά μια λοίμωξη ΩΡΛ, «που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει» είχε ανακοινώσει το παλάτι πριν μερικές εβδομάδες.

Ωστόσο μέσα από αναρτήσεις που έκανε είδαμε ότι ο σύζυγός της και τα δίδυμα παιδιά τους Ζακ και Γκαμπριέλα την επισκέφτηκαν στη Νότια Αφρική.

 

 

 

 

Το People από πλευράς του αναφέρει ότι το παλάτι επιβεβαίωσε στο περιοδικό ότι η Σρλίν υποβλήθηκε η σε χειρουργική επέμβαση αυτή την εβδομάδα «για να αντιμετωπίσει επιπλοκές από προηγούμενη επέμβαση (Στα μέσα Μαΐου, η πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για σοβαρή λοίμωξη ΩΡΛ κατά τη διάρκεια επίσκεψης της στην χώρα όπου μεγάλωσε.)

Σημειώνεται ότι ο Αλβέρτος του Μονακό και η Σαρλίν έχουν να κάνουν κάποια κοινή εμφάνιση από τα τέλη Ιανουαρίου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ