Το μίνιμαλ look της Brigitte Macron στο επίσημο δείπνο με την Αυτοκράτειρα της Ιαπωνίας Masako - η λεπτομέρεια στις γόβες στιλέτο, το σινιόν (φωτό)

Λατρεύουμε την γκαρνταρόμπα της!

Αν κάτι λατρεύουμε είναι σίγουρα η γκαρνταρόμπα της Brigitte Macron που ξέρει να επιλέγει κομψά outfits για τις επίσημες εμφανίσεις με τον σύζυγό της.

Κάνοντας λοιπόν ένα διαδικτυακό ψάξιμο στην ντουλάπα της βρήκαμε άλλο ένα chic σύνολο που είχε φορέσει σε συνάντηση που είχε με το αυτοκρατορικό ζεύγος της Ιαπωνίας.

Ήταν 27 Ιουνίου του 2019 όταν ο αυτοκράτορας Naruhito και η αυτοκράτειρα Masako της Ιαπωνίας είχαν υποδεχτεί στο παλάτι την Brigitte και τον Emmanuel Macron.

Κομψή όπως πάντα η πρώτη κυρία της Γαλλίας είχε επιλέξει για την περίσταση ένα σκούρο μπλε φόρεμα που έφτανε μέχρι λίγο πιο πάνω από το γόνατο.

Είχε ολοκληρώσει την μίνιμαλ εμφάνισή της με υπέροχες γόβες στιλέτο, που τις αγαπά άλλωστε ιδιαίτερα, αφού σχεδόν πάντα φοράει ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Η αλήθεια είναι ότι και το μπλε είναι ένα από τα χρώματα που αγαπά ιδιαίτερα η πρώτη κυρία της Γαλλίας η οποία συχνά επιλέγει ανάλογους τόνους για τα ρούχα της. 

Πινελιά και το σινιόν που είχε κάνει τα μαλλιά της. Ο χαμηλός κότσος έδινε έναν άλλο «αέρα» στο look της.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ