Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω μέχρι το απόγευμα, ενώ μετά περνά στον Υδροχόο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας, μας κάνει πιο ανήσυχους και είμαστε πιο βιαστικοί στα συμπεράσματα μας.

Πριν αποχωρήσει από τον Αιγόκερω σχηματίζει αντίθεση και με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και πάλι ενεργοποιείται η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, μια όψη αρκετά δύσκολη που δημιουργεί αγωνία και ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο είτε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές είτε σε ό,τι αφορά τα οικονομικά.

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο το απόγευμα του Σαββάτου από τη μια μας ανακουφίζει, διότι σταματά να ερεθίζει τόσο την ψυχολογία μας και στρέφει τις σκέψεις και τα σχέδια μας στο μέλλον. Η Κυριακή επίσης είναι μια απαιτητική μέρα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη, σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό.

Τα σταθερά ζώδια Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα έχουν μεγαλύτερη πίεση από το απόγευμα του Σαββάτου και πρέπει να είναι πιο προσεκτικά σε όλους τους τομείς: υγεία, σχέσεις, δουλειά. Την Κυριακή περνά στον Λέοντα η Αφροδίτη, δημιουργώντας μια καλύτερη συνθήκη σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, τον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά.

Αν θέλετε να μάθετε πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Λέοντα πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Τα θέματα των επαγγελματικών ή των υποχρεώσεων που έχετε στη ζωή ο καθένας από σας είναι αυτά που σας απασχολούν στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες και να πρέπει να τις συμμαζέψετε πριν απολαύσετε κάποιες ώρες χαλάρωσης και ξενοιασιάς σε κάποια παραλία ή και στο σπίτι σας ασχολούμενοι με αυτά που σας αρέσουν. Από το απόγευμα του Σαββάτου η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο και θα παραμείνει εκεί στο υπόλοιπο γουηκέντ, στρέφοντας πιο πολύ την προσοχή σας στους φίλους, την παρέα σας, τη διασκέδαση και γενικότερα σε πιο ανάλαφρες δραστηριότητες.

Δεν είναι ένα πολύ εύκολο Σαββατοκύριακο, με την έννοια ότι όλα κυλάνε ρολόι κι ενδεχομένως να προβληματιστείτε και με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή έναν συνεργάτη σας. Την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Λέοντα μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, της φήμης, των παιδιών. Θα παραμείνει σε αυτή τη θέση χαρίζοντας σας ένα διάστημα ιδιαίτερα ενεργητικό στα παραπάνω θέματα και για πολλούς πολύ ευχάριστο. Κάποιοι θα κάνετε νέες γνωριμίες, άλλοι θα ερωτευθείτε, άλλοι θα αποφασίσετε για το μέλλον μιας σχέσης, ενώ αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση ενός απογόνου θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα στις προσπάθειες σας.

Αν θέλετε να μάθετε πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Λέοντα πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη κόπωση από τη νοητική υπερπροσπάθεια των τελευταίων ημερών και πιθανώς και εξαιτίας ενός επικοινωνιακού αλαλούμ που μπορεί να προέκυψε αυτή την εβδομάδα. Ενδεχομένως να νιώθετε ότι κάπου αδικηθήκατε ή παρεξήγησαν τις προθέσεις σας. Το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο, εστιάζετε πιο πολύ στις μελλοντικές σας εξελίξεις κυρίως σε θέματα καριέρας, αλλά και στην κατεύθυνση γενικότερα της ζωής σας στο μέλλον.

Από το απόγευμα του Σαββάτου ξεκινά μια πιο πιεστική κατάσταση που για τον καθένα ίσως είναι διαφορετική. Άλλοι μπορεί να έχετε κάποιες επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν έχετε πολλή όρεξη να τις φέρετε εις πέρας. Άλλοι μπορεί να έχετε ένα οικογενειακό θέμα που χρειάζεται να προσπαθήσετε για να λυθεί ή μπορεί να σας απασχολεί και η υγεία ή η φυσική σας κατάσταση. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο χαλαροί μπορείτε και να ξεκουράζεστε. Την Κυριακή προχωρά στον Λέοντα και η Αφροδίτη μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να έχετε πλάνα να εξωραΐσετε έναν χώρο, π.χ. το σπίτι σας, το εξοχικό σας, να κάνετε πλάνα για μια μετακόμιση ή να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της οικογένειας.

Αν θέλετε να μάθετε πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Λέοντα πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε γενικές γραμμές, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα βρίσκετε να γεμίσετε το πρόγραμμα σας με πολλές υποχρεώσεις, αλλά αν τώρα το πρωί του Σαββάτου ξυπνήσετε με διάθεση να μην κάνετε τίποτε και να ξεκουραστείτε μην πιέσετε τον εαυτό σας. Φτιάξετε τη λίστα με όσα πρέπει να γίνουν και ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς.

Πιθανώς να μην έχετε και κέφια να σας τραβάνε οι φίλοι από δω κι από κει. Όμως από το απόγευμα του Σαββάτου και μετά, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, τότε ξαναβρίσκετε το κέφι σας για εξόδους, ακόμη και για μια εκδρομή στην κοντινότερη παραλία. Την Κυριακή η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των καθημερινών επαφών. Με τον πλανήτη της σαγήνης και του έρωτα σ’ αυτό τον τομέα μέχρι τις 21/7 θα έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες, για να φλερτάρετε, να είστε πιο δημιουργικοί, πιο ευδιάθετοι.

Αν θέλετε να μάθετε πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Λέοντα πατήστε εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ