Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Συγκινητικό "Baby boom": Τρίδυμες αδερφές έμειναν έγκυοι την ίδια περίοδο - Γεννήθηκαν με λίγα λεπτά διαφορά θα γεννήσουν μαζί (βίντεο)

Οι τρίδυμες Tran γεννήθηκαν με διαφορά τεσσάρων λεπτών και τώρα οι τρεις αδερφές από το Orange County της Καλιφόρνια γιορτάζουν ένα ακόμα χαρμόσυνο και σπάνιο γεγονός

Τις πιο ωραίες σκηνοθεσίες τις κάνει η ίδια η ζωή.

Οι τρίδυμες Tran γεννήθηκαν με διαφορά τεσσάρων λεπτών και τώρα οι τρεις αδερφές από το Orange County της Καλιφόρνια γιορτάζουν ένα ακόμα χαρμόσυνο και σπάνιο γεγονός.

Η Τζίνα, η Νίνα και η Βικτώρια θα γεννήσουν τα τρία μωρά τους, τους επόμενους τέσσερις μήνες - δύο αγόρια και ένα κορίτσι, αναφέρει το CBS Los Angeles.

Είμαι η μεγαλύτερη κατά τέσσερα λεπτά και θα γεννήσω ένα κοριτσάκι, το όνομά της είναι Λέιτον Γκρέις», λέει η Τζίνα.

 «Είμαι η μεσαία κατά τέσσερα λεπτά και θα κάνω ένα αγόρι, που το όνομά του είναι Χέντριξ Πολ», λέει η Νίνα

. «Είμαι η μικρότερη κατά τέσσερα λεπτά και μετά οκτώ λεπτά και θα κάνω επίσης αγόρι, το όνομά του είναι Ζάντεν Σεθ», συμπληρώνει  η Βικτόρια.

Και οι τρεις είναι μέρος του baby boom εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού.

Το παιδί της Βικτόρια είναι εκείνο που θα γεννηθεί πρώτο, κάποια στιγμή μες στις επόμενες δυόμιση εβδομάδες. 

«Μόλις μάθαμε ότι η Νίνα ήταν έγκυος, ενθαρρύναμε και την Τζίνα», λέει η Βικτόρια

Οι 35χρονες αδερφές, που αναμένεται να γεννήσουν τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Νοέμβριο, ήδη έχουν ξεκινήσει να αγοράζουν όμοια ρούχα για τα μωρά τους, ενώ φορούν επίσης ίδια ρούχα εγκυμοσύνης. 

Και οι τρεις θα γεννήσουν τα παιδιά τους στο Νοσοκομείο Γυναικών στο Memorial Care Saddleback Medical στο Laguna Hills με γιατρό τον Dr. Daniel Sternfeld, αναφέρει το CBS LA.

«Το ενδιαφέρον στην περίπτωσή τους είναι πως όλες έκλεισαν ραντεβού για προγεννητικό έλεγχο την ίδια ημέρα, οπότε σκέφτηκα πως είναι μια υπέροχη ιστορία τριών αδερφών που είναι όλες έγκυοι και κάνουν παιδιά την ίδια εποχή», σχολίασε ο γιατρός τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ