Σοκαριστικό: Οι πρώτες δηλώσεις του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Κάρολαιν μέσα από την φυλακή - Έχασα τα πάντα, αναμένω τις εξελίξεις της μικρής (βίντεο)

Τι λέει για το παιδί του. Η επιθυμία που εκφράζει.

Στη ΣΤ' πτέρυγα των ανδρικών φυλακών Κορυδαλλού κρατείται ο 33χρονος πιλότος, καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Κάρολαιν μετά τη μαραθώνια απολογία του για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου στα Γλυκά Νερά. 

Ο λόγος της επιλογής του χώρου κράτησης, όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο στέλεχος της ΓΓΑΠ, είναι το ότι στη ΣΤ' πτέρυγα κρατούνται όσοι θεωρείται ότι χρήζουν προστασίας, είτε από τους άλλους είτε από τον εαυτό τους, ενώ όλοι είναι χαμηλής έντασης αδικημάτων, γι' αυτό βρίσκονται μακριά από τους βαρυποινίτες και τις λεγόμενες «σκληρές πτέρυγες».

Η εκπομπή ''Αλήθειες με την Ζήνα'', έφερε στην δημοσιότητα τα πρώτα του λόγια μέσα από το κελί του. Τι είπε για το έγκλημα που διέπραξε, για την κόρη του; 

 

 

 

''Θρηνώ για ότι έχει συμβεί , κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά, είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγνώμη μου είναι πραγματική''. 

Κοινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας ζητά η οικογένεια του δράστη

Να τους ανατεθεί η από κοινού επιμέλεια της εγγονής τους Λυδίας με τους γονείς της δολοφονημένης Καρολάϊν Κράουτς, ζητούν σε αίτησή τους που κατέθεσαν επίσης σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, ο πατέρας και η μητέρα του δράστη του εγκλήματος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την αίτηση κατέθεσε ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής ο δικηγόρος Γιάννης Κώτσος, και από το περιεχόμενο της προκύπτει ότι οι δύο οικογένειες, με γνώμονα το συμφέρον της εγγονής τους, έχουν «καθημερινή επικοινωνία, επαφή και άριστη σχέση και συνεργασία με τους γονείς της αειμνήστου Καρολάιν»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ