Καίτη Φίνου: Έχω δεχθεί σκληρό bullying για τα κιλά μου - Στα 75 θα πάω σε γηροκομείο (βίντεο)

"Έχω μείνει μία δεκαετία ανέραστη"

Αποκαλυπτική όσο ποτέ ήταν η Καίτη Φίνου στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» .

Μιλώντας στην Φαίη Σκορδά, η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Η Καίτη Φίνου υπήρξε μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς στη δεκαετία του 80, και με τα ξανθά μαλλιά της και το ψηλόλιγνο κορμί της ήταν σύμβολο του σεξ.

Ωστόσο όπως αποκάλυψε , όταν έβαλε κάποια κιλά δέχθηκε σκληρό bullying.

«Αποφάσισα να κάνω διατροφή. Έχω κλείσει τα 60 οπότε έκοψα ότι κάνει κακό. Είμαι στον 4ο μήνα διατροφής, έχω χάσει γύρω στα 10 κιλά.

Μου έγραψε κάποιος στο Instagram “δεν έχεις να φας και κάνεις και τα νύχια σου;”. Στα social media με έχουν πει μέχρι και φάλαινα για τα κιλά μου.

Σαφώς και με στεναχωρούν τέτοια σχόλια», είπε η Καίτη Φίνου

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει σχέση με διαφορά ηλικίας, η οποία άγγιζε τα 11 χρόνια και ότι αυτή την περίοδο έχει έναν άνθρωπο στο πλευρό της, που τη στηρίζει, αλλά δεν είναι ερωτικός σύντροφος παρότι υπήρξε ειδύλλιο μαζί του στο παρελθόν.

"Υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που με προσέχει. Είναι στο πλάι μου, δεν είναι σύντροφος ερωτικός. Υπήρχε σύντροφος που είχα ερωτική σχέση, αλλά τελείωσε κι έμεινε η φιλία.

Σαν γυναίκα έβαλα στο μυαλό μου πως τελείωσε, ότι δεν έχω άλλες ανάγκες. Είχα μείνει μια δεκαετία ανέραστη".

Κοιτώντας στο μακρινό μέλλον,  η ίδια δηλώνει πως τα έχει όλα κανονισμένα για τον εαυτό της:

«Όταν δεν έχω κανέναν. Καιρός να βγάλω τη σύνταξη, θα τη δίνω σε ένα γηροκομείο και θα καθίσω εκεί πέρα. Τι να τον κάνω τον σύντροφο στα 70; Να με γηροκομήσει ή να τον γηροκομήσω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ