Όλα τα βλέμματα στον μικρό πρίγκιπα Κάρολο του Λουξεμβούργου - Υπέρκομψη & περήφανη μητέρα η πριγκίπισσα Στεφανί (φώτο)

Ο μικρός Κάρολος έκλεψε την παράσταση

Για άλλη μια φορά, ο αξιολάτρευτος μικρός πρίγκιπας Κάρολος του Λουξεμβούργου, έκλεψε την παράσταση από τους γονείς του.

Αυτή την Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, την παραμονή της Εθνικής Ημέρας και όπως κάνουν παραδοσιακά κάθε χρόνο με την ευκαιρία αυτή, ο μέγας Δούκας Γουλιέλμος  του Λουξεμβούργου και η  Μεγάλη Δούκισσα Στεφανί πήγαν στο ,Ες-συρ-Αλζέτ τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη  στο Μεγάλο Δουκάτο από άποψη πληθυσμού,

@courgrandducale /Facebook

Το βασιλικό  ζευγάρι έφτασε εκεί με τον 13 μηνών γιο τους.

Ο μικρός πρίγκιπας είχε  κάθε λόγο να είναι εκεί, καθώς αυτή η επίσκεψη ήταν μια ευκαιρία να εγκαινιάσει μια παιδική χαρά στο όνομά του.

@courgrandducale /Facebook

Η δημιουργία της παιδικής χαράς είναι ένα έργο που συγχρηματοδοτήθηκε από την πόλη Esch-sur-Alzette και το Fondation du Grand-Duc et de la Grande-Duchesse, καθώς και με χρήματα που έδωσαν πολίτες ως δωρεά για τη γέννηση του μικρού Κάρολου.

@courgrandducale /Facebook

Όπως αναφέρει η "L'essentiel", αυτή η εγκατάσταση για παιδιά, που ονομάζεται "Prince Charles", προσφέρει παιχνίδια προσβάσιμα σε παιδιά με μειωμένη κινητικότητα ή με κάποια άλλη αναπηρία.

Ο πρίγκιπας Κάρολος «φυσικά δεν θα στερούσε από  τον εαυτό του την ευκαιρία  να παίξει, απλώς για να δοκιμάσει λίγο τα μέρη», αφού παρακολούθησε τους γονείς του να κόβουν προσεκτικά την κορδέλα κατά τα εγκαίνια, σημείωσε η εφημερίδα του Λουξεμβούργου, την οποία επικαλείται ως πηγή η Paris Match.

@courgrandducale /Facebook

Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, o Δούκας και η Δούκισσα του Λουξεμβούργου, παρευρέθηκαν επίσης σε μια τελετή μνήμης στο μνημείο του πολέμου.

Η πριγκίπισσα Stéphanie έκανε την τέλεια εμφάνιση για την περίσταση, φορώντας ένα φόρεμα από τη μάρκα Hobbs του Λονδίνου, που συνδυάζει το μπλε, το κόκκινο και τολευκό, τα τρία χρώματα της σημαίας του Λουξεμβούργου.

@courgrandducale /Facebook

Το βράδυ, με πράσινο φόρεμα συμμετείχε, με τον σύζυγό της, στο επίσημο δείπνο του Te Deum στην εκκλησία του Fischbach, στην πόλη όπου διαμένουν, όπως φαίνεται στην τελευταία από τις δέκα φωτογραφίες που δημοσίευσε το παλάτι στα Social Media.

Δείτε όλες της φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ