Μπορεί να χώρισαν αλλά ο Μπουράκ Χακί «αγαπάει ακόμα» την Χαρά Παππά: «Ξέρω ότι πονάει, αλλά της εύχομαι το καλύτερο» (βίντεο)

Τι είπε για την πρώην του αλλά και για την Ελλάδα ο γοητευτικός ηθοποιός;

Ο Μπουράκ Χακί μίλησε στη κάμερα του Love it και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χωρισμό του από την πρώην πλέον σύντροφό του Χαρά Παππά.

Με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός μίλησε στο ΣΚΑΪ αποκαλύπτοντας ότι ακόμα μαθαίνει ελληνικά και πως έχει καιρό να επισκεφτεί την χώρα μας λόγω της πανδημίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hara Pappa (@harapappa)

«Είχα καιρό να έρθω στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας. Πέρασα την καραντίνα στη φάρμα μου μαζί με τον γιο μου και την υπόλοιπη οικογένειά μου. 

Όταν ήρθα στην Αθήνα συναντηθήκαμε με τη Χαρά. Χωρίσαμε πριν την πανδημία και δεν ήταν ωραίο που δεν είχαμε δει ο ένας τον άλλον τόσο καιρό» είπε ο Μπουράκ Χακί.

Πάντως ο ίδιος είπε για την πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM ότι «Είναι ένα υπέροχο άτομο, την αγαπώ πολύ ακόμη και θέλω να είναι ευτυχισμένη στη ζωή της. Περάσαμε πολύ καλά μαζί. Έπρεπε να χωρίσουμε και χωρίσαμε, ξέρω ότι πονάει, αλλά εύχομαι το καλύτερο γι’ αυτήν».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ