Ο Lionel Richie πήρε τα παιδιά - γαμπρό και ήρθαν Ελλάδα: Οι φωτο και τα βίντεο από τις διακοπές τους στα νησιά μας

Πέρασαν εδώ και τα γενέθλιά του

Το καλοκαίρι έχει μπει πλέον για τα καλά και οι πρώτοι διάσημοι έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στα ελληνικά νησιά.

Τις ομορφιές της χώρας μας επέλεξαν λοιπόν για τις διακοπές τους και ο Lionel Richie που κάνει διακοπές μαζί με τα παιδιά του, Nicole, Sofia και Miles αλλά και τον γαμπρό του Joel Madden.

Instagram/ofiarichie

Instagram/ofiarichie

Ειδικότερα ο μουσικός, που μεσουράνησε την δεκαετία του 80, βρίσκεται στην Πάρο, όπως προκύπτει και οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram η Sofia Richie.

 

 

 

 

 

Μάλιστα η οικογένεια πέρασε και τα γενέθλια του Lionel Richie στην Ελλάδα με την Sofia να μοιράζεται και μια σχετική εικόνα στα social media όπου είδαμε την γιγάντια τούρτα του!

 

 

Βόλτες με το σκάφος, περπάτημα στα σοκάκια του νησιού και χαλαρές στιγμές στο χλιδάτο ξενοδοχείο όπου διαμένουν είναι μερικά από τα όσα έχουν κάνει.

 

 

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι ο Joel Madden είναι ο σύζυγος της Nicole Richie, της υιοθετημένης κόρης του διάσημου μουσικού που έχει γράψει μεταξύ άλλων τις επιτυχίες Hello, Say You Say Me και All Night Long.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joel Madden (@joelmadden)

 

Η Nicole ήταν επίσης πρώην φιλενάδα με την Paris Hilton με την οποία έπαιζαν μαζί και στο ριάλιτι «The Simple Life» στο οποίο ως «πλούσια, κακομαθημένα» δοκίμαζαν να ζήσουν μια απλή ζωή δίπλα σε κάποια οικογένεια.

Η Sofia και ο Miles από την άλλη είναι τα δύο βιολογικά παιδιά που απέκτησε ο μουσικός με την δεύτερη σύζυγό του Diane Alexander (1995–2004).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ