Η κληρονόμος του οίκου Fendi παντρεύτηκε τον νεαρό Aram Ahmed: Το νυφικό ήταν Valentino - με μωβ λουλούδια & Dj ο πολυτελής γάμος (φωτό)

Παραμυθένιο σκηνικό

Πολυτελής γάμος στην Ίμπιζα με την κληρονόμου του οίκου Fendi, Paola να παντρεύεται, το Σαββατοκύριακο, τον εκλεκτό της καρδιάς της Aram Ahmed.

Φορώντας ένα νυφικό από τον Valentino - προς έκπληξη όλων - η σοσιαλιτέ είπε το «ναι» στον αγαπημένο της σε έναν καθεδρικό ναό του 13ου αιώνα στην κορυφή της παλιάς πόλης του ισπανικού νησιού, σύμφωνα με το Page Six.

Photo: Instagram/leonettalf

Photo: Instagram/leonettalf

Photo: Instagram/leonettalf

Photo: Instagram/leonettalf

Απαστράπτουσα η Paola Fendi είχε επιλέξει ένα ρομαντικό νυφικό με δαντέλα και πέπλο ενώ ο καλός της είχε φορέσει λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι.

Όσο για τον στολισμό τα μωβ λουλούδια που υπήρχαν στον εξωτερικό χώρο και τα λευκά άνθη που τοποθετήθηκαν στον ναό συνέθεταν ένα μοναδικό σκηνικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonetta (@leonettalf)

Ντόπιοι μουσικοί έπαιξαν για τον γαμπρό και την νύφη ενώ στην συνέχεια ακολούθησε και η πολυτελής δεξίωση στο ξενοδοχείο Atzaró Agroturismo, όπου έγινε δείπνο για 250 άτομα, DJ και βιολιστές.

Πηγή είπε στο Page Six ότι ο γάμος ήταν «διασκεδαστικός, κομψός, χαμηλών τόνων και εντυπωσιακός» αλλά και πως το ζευγάρι «γνωρίστηκε στο Λονδίνο και επισημοποίησε τη σχέση του το 2019».

Η Paola Fendi έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης πριν φοιτήσει στο πανεπιστήμιο της Βοστόνης και τώρα εργάζεται στον οίκο δημοπρασιών Christie’s στη Νέα Υόρκη, ως ειδική στην μεταπολεμική και σύγχρονη τέχνη. 

Η ιστορία του οίκου Fendi ξεκινάει το 1926 από την Adele και τον σύζυγό της Edoardo Fendi οι οποίο άνοιξαν στη Ρώμη ένα μικρό εργοστάσιο με δέρμα και γούνες.

Από το 1946 οι πέντε αδερφές, Paola (γιαγιά της νύφης από την οποία πήρε και το όνομά της), Anna, Franca, Carla και Alda μπήκαν στην οικογενειακή πλέον εταιρεία με την κάθε μια να κατέχει το 20%. 

Οι πέντε γυναίκες κατάφεραν να αναβαθμίσουν την επιχείρηση μεταφέροντάς την σε μια φημισμένη γειτονιά γύρω από τη Σκαλινάτα της Ρώμης στη δεκαετία του 1960 και αργότερα επεκτάθηκαν σε έτοιμα ρούχα, παπούτσια, αρώματα, είδη οικιακής χρήσης και ρούχα για παιδιά. Η πραγματική άνοδος ωστόσο θα έρθει το 1965 όταν ο Karl Lagerfeld θα αναλάβει χρέη καλλιτεχνικού διεθυντή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ