Άση Μπήλιου: Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (24/06) - Μια από τις πιο δυνατές ημέρες αστρολογικά

Την ονομάζουν Πανσέληνο της φράουλας

Μια από τις πιο δυνατές ημέρες αστρολογικά έρχεται στις 24/06/2021, καθώς εκείνη τη μέρα σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στον άξονα του Καρκίνου (Ήλιος) – Αιγόκερου (Σελήνη).

Την ονομάζουν Πανσέληνο της φράουλας και μολονότι οι περισσότεροι νομίζουν ότι αυτό το φεγγάρι είναι υπερπανσέληνος στην πραγματικότητα δεν είναι. Διότι για να ονομάσουμε έτσι μια Πανσέληνο, η Σελήνη θα πρέπει να βρίσκεται στο περίγειο της, δηλαδή πιο κοντά αναλογικά στη γη. Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει με το συγκεκριμένο φεγγάρι.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα είναι δυνατή η επιρροή του. Ο Αιγόκερως, το ζώδιο το οποίο θα βρίσκεται η Σελήνη, μολονότι θεωρείται θέση αδυναμίας για τη Σελήνη, είναι ένα ζώδιο που σχετίζεται πολύ με τις επαγγελματικές μας φιλοδοξίες, την καριέρα, τα οικονομικά.

Η πιο κοντινή όψη που σχηματίζει αυτό το φεγγάρι είναι το εξάγωνο με τον Δία στους Ιχθύς που θεωρείται μια θετική όψη που μπορεί να φέρει ευχάριστες ειδήσεις.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται μια ιδιαίτερα έντονη όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα που αφορά τις προσωπικές σχέσεις, αλλά και τα οικονομικά. Καλώς ή κακώς -κι αυτό εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός από μας- οι μέρες αυτές θα έχουν ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα καριέρας, οικονομικών, αλλά και ερωτικών σχέσεων ως επί το πλείστον.

Μπορεί να διαπιστώσουμε ότι η δουλειά που κάνουμε ή η καριέρα που πασχίζαμε να χτίσουμε τα προηγούμενα χρόνια δεν μας ταιριάζει ή δεν μας κάνει πια, άρα θα πρέπει να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις. Ή μπορεί εξαιτίας των συνθηκών το προηγούμενο διάστημα να μην ήμασταν τόσο πειθαρχημένοι όχι απαραίτητα στη δουλειά, αλλά απέναντι στον εαυτό μας και τις προσωπικές μας ανάγκες. Σε κάθε περίπτωση το θετικό με αυτή την Πανσέληνο είναι ότι όσο κι αν μας ζορίσει θα υπάρχει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όλοι επηρεαζόμαστε πάντα από μια Πανσέληνο και θα ακολουθήσει ιδιαίτερο άρθρο γι’ αυτή την επιρροή σε όλα τα ζώδια, αλλά υπάρχουν 4 ζώδια που ίσως νιώσουν πιο έντονα την επιρροή της και πρέπει να είναι προετοιμασμένα ψυχολογικά, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στο δικό σας ζώδιο στις 24/6 και εσείς οι Αιγόκεροι θα νιώσετε τα πάντα σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο και με πιο έντονο τρόπο. Βέβαια, αυτοί που επηρεάζονται πιο πολύ είναι όσοι έχετε Ήλιο (το ζώδιο σας) ή ωροσκόπο στον Αιγόκερω από τις 0 μέχρι τις 6 μοίρες. Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ.

Το ίδιο και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Ταυτόχρονα με την Πανσέληνο σχηματίζεται η όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα που επηρεάζει όσους έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 24 μέχρι τις 28 μοίρες. Με κάποιο τρόπο αγαπητοί Αιγόκεροι φαίνεται ότι κλείνει ένας κύκλος στη ζωή σας, είτε σε μια προσωπική είτε σε μια επαγγελματική σχέση.

Ο κυβερνήτης της Πανσελήνου είναι ο κυβερνήτης σας Κρόνος, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο. Καιρός λοιπόν να κάνετε τις αποτιμήσεις σας για το προηγούμενο διάστημα και κυρίως για το τελευταίο εξάμηνο. Τι μάθατε μέχρι τώρα; Υπάρχει κάτι ίσως που μπορείτε να αλλάξετε για να λειτουργήσει καλύτερα; Μήπως μια σχέση ή μια συνεργασία δεν σας αξίζουν πλέον; Αν η απάντηση είναι ναι και κλείνει τώρα ένας κύκλος, δε χρειάζεται να στενοχωριέστε πολύ.

Το πολύ θετικό είναι ότι η Πανσέληνος αυτή έρχεται με μια αρμονική όψη με τον Δία κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δεχτείτε μια καλύτερη πρόταση αυτές τις ημέρες σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό να είστε δεκτικοί.

Είναι η στιγμή να «ξανασυστηθείτε» επαγγελματικά στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Ακόμη κι αν δε δεχτείτε πρόταση, μπορείτε πάντα να αυτοπροταθείτε. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Μη δειλιάσετε. Στα θέματα των ερωτικών σχέσεων οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο αν δεν κάνετε τώρα ένα καλό ξεκαθάρισμα σε μια τοξική σχέση, θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να το κάνετε στο τέλος της χρονιάς με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24/6 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, θα επηρεάσει ιδιαίτερα τόσο τον τομέα της καριέρας όσο και τον τομέα της οικογένειας. Με κάποιο τρόπο σαν να υπάρχει κάτι αλληλένδετο στην επιρροή της. Βέβαια, δε θα επηρεαστείτε όλοι οι Κριοί το ίδιο και σίγουρα όχι το ίδιο πιεστικά. Αυτοί που επηρεάζονται πιο πολύ είναι όσοι έχετε Ήλιο (το ζώδιο σας) ή ωροσκόπο στον Κριό από τις 0 μέχρι τις 6 μοίρες. Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ. Το ίδιο και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Για κάποιους από σας μπορεί να σημάνει και μια τεράστια αλλαγή στην επαγγελματική σας κατεύθυνση.

Γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες. Παρόλα αυτά μην υποτιμάτε τη δουλειά που ήδη έχετε, ακόμη κι αν μπορεί να περνάτε αυτή τη στιγμή πιο δύσκολα. Αφοσιωθείτε στους στόχους σας και τις φιλοδοξίες σας, αλλά μην αδιαφορείτε και για τις οικογενειακές σας ανάγκες. Πιθανώς κάποιο πρόσωπο από την οικογένεια να περνά μια πιο δύσκολη φάση. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 24 ως τις 28 μοίρες του Κριού τότε επηρεάζεστε από την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα.

Προσέξτε τα παιχνίδια εξουσίας, τους συναισθηματικούς εκβιασμούς και χειρισμούς, διότι είστε επιρρεπείς τόσο να τους υποστείτε όσο και να τους κάνετε εσείς στους άλλους. Σε αυτή την περίπτωση κανείς όμως δε βγαίνει κερδισμένος, ακόμη κι αν προσωρινά νιώσει ότι έχει το πάνω χέρι. Μια χωροταξική αλλαγή γι’ αυτούς που επηρεάζει περισσότερο είναι ένα πιθανό σενάριο με την Πανσέληνο αυτή, είτε αφορά μια μεταγραφή ή μια αλλαγή επαγγελματικού χώρου ή σπιτιού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον άξονα του ζωδίου σας με τον Αιγόκερω θα επηρεάσει τις σημαντικές σας σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές. Κάτω από το φως αυτού του φεγγαριού που πραγματοποιείται στα γενέθλια σας κι επηρεάζει τη γενέθλια χρονιά σας, μπορεί να κάνετε διαπιστώσεις για τη φύση της σχέσης αυτής, είτε αρνητικές είτε ακόμη και θετικές. Σημασία έχει ότι με κάποιο τρόπο μπορεί να ξεκαθαρίσει μια κατάσταση στα ερωτικά σας ή σε μια καίρια συνεργασία.

Βέβαια, αυτοί που επηρεάζονται πιο πολύ είναι όσοι έχετε Ήλιο (το ζώδιο σας) ή ωροσκόπο στον Καρκίνο από τις 0 μέχρι τις 6 μοίρες. Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ. Το ίδιο και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Ταυτόχρονα με την Πανσέληνο σχηματίζεται και η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που επηρεάζει όσους έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 24 ως τις 28 μοίρες.

Για κάποιους αυτή η Πανσέληνος μπορεί να είναι η αφορμή για να γιορτάσετε μια επαγγελματική σας επιτυχία, να κάνετε μια νέα συνεργασία ή συμφωνία, να επισημοποιήσετε μια σχέση. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, όμως, ίσως πρέπει πρώτα να απεγκλωβιστείτε από μια δύσκολη κατάσταση προσωπικά ή επαγγελματικά που είναι γεμάτη παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους δικούς σας στόχους και τη δική σας πορεία ζωής και μην αναλώνεστε σε παιχνίδια άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 24/6 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και εννοώ ίσως ένα τοξικό παρελθόν που μπορεί να προέρχεται κι από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή την οικογένεια που μπορεί να είχατε δημιουργήσει στο παρελθόν και ίσως να μη βγήκε όπως επιθυμούσατε. Αυτό αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο ή όλους όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας στον Ζυγό από τις 24 μέχρι τις 28 μοίρες.

Η όψη που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την Πανσέληνο είναι η αντίθεση της Αφροδίτης που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας και του Πλούτωνα. Από την Πανσέληνο επηρεάζονται πιο πολύ όσοι έχετε Ήλιο (το ζώδιο σας) ή ωροσκόπο στον Ζυγό από τις 0 μέχρι τις 6 μοίρες. Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ. Το ίδιο και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Εσείς μπορεί να βιώσετε μεγαλύτερη αναστάτωση και μέσα στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.

Προσπαθήστε να μη μεταφέρετε από τη μια μεριά στην άλλη το άγχος σας και ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας θέματα. Κάποιο ζήτημα που αφορά ένα ακίνητο ή μια οικογενειακή ή επαγγελματική σας υπόθεση μπορεί να έχει μια ευχάριστη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ