Όλα τα καλά παιδιά στην Μύκονο: Έλλη Κοκκίνου, Υβόννη Μπόσνιακ με Αντώνη Ρέμο, Παύλος Γαλακτερός - Βουτιές & καλοκαιρινά outfits (φωτό)

Τα διάσημα πρόσωπα της showbiz έχουν ξεκινήσει τις εξορμήσεις τους στο νησί

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και επίσημα και όλα τα καλά παιδιά της ελληνικής showbiz έχουν αρχίσει τις εξορμήσεις στην Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» στο νησί των ανέμων αρκετούς διάσημους Έλληνες μεταξύ των οποίων ήταν και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και η Έλλη Κοκκίνου που απόλαυσε τις βουτιές της με την καλή της φίλη Έλενα Γαλύφα.

Και αυτοί δεν ήταν οι μόνοι celebrities που επισκέφτηκαν το κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου.

Έχουμε και λέμε λοιπόν! Στην Μύκονο πέρασαν το Σαββατοκύριακο ο Παύλος Γαλακτερός με την Νικολέτα Μαυρίδη, με την οποία ήταν μαζί στο Survivor.

Εκείνη ντυμένη με ένα μαύρο βραδινό φόρεμα και εκείνος με μπεζ παντελόνι, αθλητικά και ριγέ πουκάμισο έκαναν τις βόλτες τους στα σοκάκια του νησιού.

Η Έλλη Κοκκίνου πάλι βρέθηκε στο νησί μαζί με την fashion blogger, με τις δύο τους να φορούν τα μπικίνι τους και να κάνουν τα μπάνια τους.

Ευγενικές οι δύο φιλενάδες δεν παρέλειψαν να χαμογελάσουν στον φωτογραφικό φακό.

Στο νησί των ανέμων όμως πήγε και ο Αντώνης Ρέμος με την πανέμορφη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ που παρέδωσε μαθήματα στυλ με την καλοκαιρινή της εμφάνιση.

Το λευκό φορεμά της είχε εντυπωσιακά φουσκωτά μανίκια ενώ το είχε ταιριάξει όμορφα με μαύρα πέδιλα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ