Τραγικός επίλογος στο θρίλερ με την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας ''Κρητικός'' - Βρέθηκε νεκρός με τραύματα από όπλο στο κεφάλι (βίντεο)

Τι συνέβη; 

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη, καθώς βρέθηκε νεκρός στην περιοχή κοντά στο μοναστήρι Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού, μεταξύ Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής.

Ο Σταύρος Δογιάκης είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα και σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο επιχειρηματίας άφησε σημείωμα στο οποίο αφήνει σαφείς υπόνοιες για αυτοκτονία του, ενώ ταυτόχρονα ορίζει ως κληρονόμο και διαχειριστή των οικονομικών του, τον αδελφό του.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χαμογελάει

Ο 53χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στα Γλυκά Νερά, βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητό του, μπρούμυτα. Φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο. Οι πρώτες ενδείξεις καταδεικνύουν αυτοκτονία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

facebook

Ποιος ήταν ο Σταύρος Δογιάκης

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν επιχειρηματίας και μαζί με τον αδελφό του ήταν οι ιδιοκτήτες της επιτυχημένης ταβέρνας "Κρητικός" στην Κάντζα η οποία λόγω του επικοινωνιακού ταμπεραμέντου του είχε καταφέρει να κάνει γνωστές τις γαστρονομικές απολαύσεις τους στην διάσημη πελατεία του.

Οι πάντες έχουν απολαύσει τις γεύσεις του μαγαζιού τους, από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σόουμπιζ. Αγαπημένο στέκι του Αντώνη Ρέμου και της Άννα Βίσση αλλά και των διάσημων Dsquared, των αδελφών Ντιν και Νταν που είχαν γνωριστεί με τον Σταύρο μέσω της κοινής τους παρέας με τον Λάκη Γαβαλά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ