Διακοπές στα καταπράσινα νησιά των Σποράδων: Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος και μαγική Σκύρος - Από 114 ευρώ (φωτό)

Τέσσερα σπάνια διαμάντια στην καρδιά του Αιγαίου

Σκιάθος, Σκόπελος και Αλλόνησος, Σκύρος τέσσερα σπάνια διαμάντια στην καρδιά του Αιγαίου, στον αφρό της θάλασσας.

Η Σκιάθος μοιάζει σα να έχει ξεφύγει από το καταπράσινο Ιόνιο, δίνοντας μια λογική εξήγηση στο γεγονός πως οι πρώτοι ξένοι που υπέκυψαν στη γοητεία της ήταν οι Ιταλοί. Τις δεκαετίες του 90’και του 2000 κυριαρχούσαν στο νησί, το οποίο σήμερα έχει γίνει τόπος μόνιμης κατοικίας χιλιάδων Βρετανών.

Προνομιακός τόπος διακοπών για τους Θεσσαλονικείς, καθώς εδώ και δεκαετίες υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση. Από Αθήνα οι επιλογές είναι μέσω Αγίου Κωνσταντίνου και Βόλου. Όποια και αν είναι η αφετηρία, ο προορισμός είναι μαγικός. Και δεν είναι μονάχα η Σκιάθος.

Το manessistravel.gr προσφέρει πακέτα διακοπών για τα πανέμορφα νησιά και μας προτείνει ξενοδοχεία για να μείνουμε.

Καλοκαίρι στο MARPUNTA RESORT BY SANTIKOS COLLECTION 4* Dlx στην Αλλόνησο με το Ι.Χ. σας από 114, 95 ευρώ

To ξενοδοχείο Marpunta Resort, Alonnisos βρίσκεται στον μικρό ομώνυμο παραθεριστικό οικισμό Μαρπούντα στο νησί της Αλονήσσου.

Είναι παραλιακό, μέσα σε ένα προστατευμένο ιδιωτικό πευκοδάσος, που περιβάλλεται από τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Η φιλοσοφία μας στο Marpunta Resort, Alonnisos είναι τέσσερις λέξεις:

Ήλιος ... Διασκέδαση ... και ... Μοναδικές Διακοπές. Σε μια στιγμή, όταν οι προτεραιότητές σας δεν είναι πάντα αυτοσκοπός, δεν είναι όμορφο να ξέρεις ότι υπάρχει ένας προορισμός όπου σας προσφέρει τα πάντα και με τον τρόπο που εσείς το θέλετε? Σας καλοσωρίζουμε θερμά και εγκάρδια στο ξενοδοχείο Marpunta Village Club και στο πανέμορφο προστατευόμενο νησί της Αλοννήσου!

Φωτοηγραφίες: manessistravel.gr

Μπορείτε να κάνετε online κρατήσεις σας ανάλογα με την περίοδο που σας ενδιαφέρει εδώ.

Καλοκαίρι στο ELIVI SKIATHOS HOTEL VILLAS & SPA 5* Deluxe στις Κουκουναριές Σκιάθου με το Ι.Χ. σας από 198 ευρώ

Μόλις 8χλμ. από το λιμάνι της Σκιάθου και 9χλμ. από το αεροδρόμιο, στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Σκιάθο, το ELIVI SKIATHOS, φωλιάζει σε ένα φυσικό περιβάλλον θαυμαστής ομορφιάς, προσαρμόζοντας τις εγκαταστάσεις του στο τοπίο, διαμορφώνοντας ένα μοναδικό ξενοδοχείο μπροστά στη θάλασσα, που δροσίζεται από τη θαλασσινή αύρα και λούζεται από το αιγαιοπελαγίτικο φως, αναβαθμίζοντας την υποδομή του τόπου.

Φωτογραφίες: manessistravel.gr

Όλα διαθέτουν υπέρδιπλο κρεβάτι 180Χ200 με ανατομικό στρώμα, IPTV 43”, υποδοχή USB δίπλα στο κρεβάτι, οθόνες αφής σε τρία σημεία του δωματίου, υδροστήλη ντους με σύστημα υδρομασάζ και ατμόλουτρο, ψηφιακό ραδιόφωνο, ψηφιακή θυρίδα, αυτόνομο κλιματισμό, επιλογή τύπου μαξιλαριών, μεγεθυντικό καθρέπτη, ηχεία για αναπαραγωγή ψηφιακού ήχου, στεγνωτήρα μαλλιών, μπουρνούζι, παντοφλάκια κ.α., μπαλκόνι ή βεράντα.

 

Μπορείτε να κάνετε online κρατήσεις σας ανάλογα με την περίοδο που σας ενδιαφέρει εδώ.

Καλοκαίρι στο AEGEAN SUITES BY SANTIKOS COLLECTION 5* στην Σκιάθο με το Ι.Χ. σας από 168.72 ευρώ

To ξενοδοχείο Aegean Suites στη Σκιάθο είναι ένα κρυφό ησυχαστήριο με την πολυτέλεια μιας ιδιωτικής κατοικίας νησιώτικης αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και με υπηρεσίες διαμονής που προσέχουν και την τελευταία λεπτομέρεια. Ένα μείγμα υπέροχης θέας στη θάλασσα του Αιγαίου, μοντέρνας τέχνης και ηρεμίας κάνουν τις σουίτες του ξενοδοχείου Aegean Suites Hotel στη Σκιάθο (αποκλειστικά για ενήλικες) ιδιαίτερα οικείο.

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε ειδυλιακή τοποθεσία, στην πλαγιά ενός λόφου στα ήσυχα προάστια της πόλης της Σκιάθου, μόλις 2 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, 1 χιλιόμετρο από το λιμάνι, τη νυχτερινή ζωή, τα εστιατόρια και τα εμπορικά καταστήματα.

Η παραλία απέχει μόλις 20 μέτρα από την πόρτα του ξενοδοχείου (απέναντι από το δρόμο), είναι αμμώδης και χαρακτηρίζεται από έντονες θαλάσσιες και αθλητικές δραστηριότητες. Ξαπλώστε δίπλα στην πισίνα και χαλαρώστε με ένα κοκτέιλ ή μια σαμπάνια στο τζακούζι, λίγο πριν το γεύμα σας στο διπλανό εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Φωτογραφίες: manessistravel.gr

Νοικιάστε ένα ιδιωτικό σκάφος για να εξερευνήσετε κάποιες από τις καλύτερες αμμώδεις παραλίες στον κόσμο, καθαρά κρυστάλλινα νερά, μικρά παρθένα νησιά και επιστρέψτε στο ξενοδοχείο για ένα ρομαντικό δείπνο στο "gourmet" εστιατόριο Πέλαγος.

Μπορείτε να κάνετε online κρατήσεις σας ανάλογα με την περίοδο που σας ενδιαφέρει εδώ.

4 μέρες με πούλμαν Σκύρος - Χώρα Σκύρου - Μαγαζιά - Γύρο του νησιού - Σκυριανά αλογάκια. Διαμονή στο SKIROS PALACE 4* με ημιδιατροφή καθημερινά από275€

 

Κάποιοι την έχουν παρομοιάσει με «ένα Κυκλαδονήσι που ξεστράτισε». Η Σκύρος, είναι αλήθεια, ακροβατεί ανάμεσα στις Κυκλάδες και τις Σποράδες πολιτισμικά και αρχιτεκτονικά, δεν μοιάζει ωστόσο με κανένα άλλο νησί. Η αέναη πάλη με τους αέρηδες, το σκυριανό της αλογάκι, το σκυριανό σπίτι-ωδή στην εργονομία, τα ακατοίκητα οροπέδια του νότου και οι ανεξερεύνητες παραλίες της την κάνουν έναν προορισμό μοναδικό και ανεπανάληπτο!

 

Δείτε πεισσότερες πληροφορίες για το πακέτο εδώ.

Εκδρομή στην καταπράσινη Σκόπελο με κρουαζιέρα στην Αλόννησο από 265 ευρώ

5 μέρες με πούλμαν στη Σκόπελο με διαμονή στο ξενοδοχείο Aeolos Skopelos 4* στην Χώρα Σκοπέλου με πρωινό.

Δείτε πεισσότερες πληροφορίες για το πακέτο εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ