Αυτά είναι τα τρία ζώδια που βάζουν συνέχεια τρικλοποδιές στις σχέσεις τους - τρώγονται με τα ρούχα τους και δημιουργούν προβλήματα

Δεν συνειδητοποιούν καν τι έχουν προκαλέσει!

Το θέμα είναι ότι τα ζώδια αυτά που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, δεν συνειδητοποιούν καν τι έχουν προκαλέσει. Το κάνουν υποσυνείδητα και δεν καταλαβαίνουν πόσο κακό προξενούν στην σχέση τους, καθώς τρώγονται με τα ρούχα τους και δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Λες και το κάνουν επίτηδες! Όταν όμως μετά από κάποιο καιρό τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο, θα είναι πλέον αργά...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παίρνει καιρό σε έναν Καρκίνο να μπορέσει να εμπιστευτεί απόλυτα το ταίρι του και να του «ανοιχτεί» στο 100%. Αυτό μάλιστα μπορεί να μην γίνει και… ποτέ. Το ζώδιο αυτό κρατάει αρκετά μυστικά και δεν τα λέει όλα, παρά μόνο στην οικογένειά του. Υπάρχουν πράγματα που ο/η σύντροφός του δεν γνωρίζει κι αυτό γιατί ο Καρκίνος γίνεται ένα πραγματικό… καβούρι και δεν του παίρνεις κουβέντα. Όταν το ταίρι του ανακαλύψει όλα όσα του κρύβει, τότε δημιουργούνται εντάσεις και καβγάδες για την έλλειψη εμπιστοσύνης που επέδειξε ο Καρκίνος. Όμως… είναι πια αργά, διότι το γυαλί προφανώς και έχει ραγίσει και δεν ξανακολλάει.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων δυστυχώς θέλει να έχει σε όλα την τελευταία λέξη. Θεωρεί πως ό,τι λέει εκείνος είναι σωστό, ακόμα και αν κάνει το μεγαλύτερο λάθος. Όταν βέβαια αποδειχτεί το πόσο… λάθος έκανε, τότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το παραδεχτεί και να ζητήσει έστω μια τυπική συγγνώμη. Αντιθέτως, θα προσπαθήσει να βγει και από πάνω. Αυτή η συμπεριφορά είναι… εξουθενωτική για το ταίρι του σε βάθος χρόνου. Δεν θα αντέξει για πολύ καιρό και όπως είναι αναμενόμενο θα τον παρατήσει, σύμφωνα με το astrology.gr.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς πληγώνεται πάρα πολύ εύκολα. Δεν αντέχει ούτε την ελάχιστη κριτική που μπορεί να του ασκήσεις. Και δεν μιλάμε για κάτι «βαρύ». Ακόμα κι αν του πεις ότι δεν είναι ωραία η μπλούζα του, θα το πάρει κατάκαρδα και θα στεναχωριέται. Άσε που μπορεί να βάλει και τα κλάματα. Σε μια σχέση, δεν μπορεί ο άλλος να σκέφτεται συνέχεια τι θα πει, μήπως και πληγώσει τον τόσο ευαίσθητο και μυγιάγγιχτο Ιχθύ. Θέλει να είναι ο εαυτός του και όχι να καταπιέζεται. Ακόμα και τον αγαπά, δεν θα αντέξει για πολύ και θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, αφήνοντας το «ψάρι» να πονά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ