Επέτειος γάμου για τον μικρό γιο της βασίλισσας Ελισάβετ πρίγκιπα Edward: Το νυφικό της Κόμισσας Sophie - 325,000 κρύσταλλοι & πέρλες (φωτό)

 Γνωρίστηκαν σε έναν αγώνα τένις το 1993

Την επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν πριν λίγες ημέρες ο μικρός γιος της βασίλισσας Ελισάβετ πρίγκιπας Edward και η σύζυγός του Κόμισσα Sophie που γιόρτασαν 22 χρόνια κοινής πορείας

Ήταν στις 19 Ιουνίου του 1999 όταν ο γιος του πρίγκιπα Φίλιππου και της Βρετανίδας μονάρχη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor με 200 εκατομμύρια κόσμου να παρακολουθούν τον γάμο.

Λαμπερή νύφη η Κόμισσα είχε επιλέξει ένα φόρεμα από μεταξωτή οργάντζα από την  Samantha Shaw το οποίο, σύμφωνα με το Hello είχε πάνω 325,000 κρυστάλλους και πέρλες.

Η Sophie Rhys-Jones, που πλέον είναι Κόμισσα του Wessex, πριν τον γάμο της με τον Edward εργαζόταν ως σύμβουλος δημοσίων σχέσεων ενώ πλέον εκτελεί τα καθήκοντά της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε έναν αγώνα τένις το 1993.

Εκείνη και ο σύζυγός της έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Lady Louise Windsor και τον James, Viscount Severn, που είναι γεννημένα το 2003 και το 2007 αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ