Βιβλιοφάγος ο μικρός Archie: Ο γιος της Meghan Markle λατρεύει το βιβλίο της μαμάς του - το ποίημα της στον πρίγκιπα Harry που το «γέννησε»

Αποκάλυψε ένα γλυκό δώρο που είχε κάνει στον σύζυγό της

Βιβλιοφάγος ο μικρός Archie με την μαμά του Meghan Markle να αποκαλύπτει ότι του άρεσε πολύ το παιδικό της βιβλίο The Bench που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό.

«Ο Archie λάτρεψε το βιβλίο… έχει ένα μεγάλο ενθουσιασμό με τα βιβλία και όποτε του διαβάζουμε λέει “πάλι,πάλι”» είπε η σύζυγος του πρίγκιπα Harry σε συνέντευξη που έδωσε στο NPR Weekend Edition την Κυριακή με αφορμή την Ημέρα του πατέρα. 

Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη είχε τραβηχτεί, σύμφωνα με το People, πριν η Meghan γεννήσει την Lilibeth Diana, το κοριτσάκι της με τον πρίγκιπα Harry που πήρε το όνομα της βασίλισσας Ελισάβετ και της γιαγιάς του πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Τώρα το γεγονός ότι του αρέσει το The Bench και εμείς μπορούμε να λέμε "η μαμά το έγραψε αυτό για σένα" μας κάνει να νιώθουμε υπέροχα» πρόσθεσε ακόμα στην συνέντευξή της. Επίσης εξήγησε ότι έλαβε υπόψη της τον γιο της καθώς όπως είπε «τα παιδιά παρατηρούν τα πάντα».

Η Δούκισσα του Σάσεξ εμπνεύστηκε από τον άντρα της πρίγκιπα Harry με τον γιο τους Archie και έγραψε το «The Bench», την εικονογράφηση του οποίου ανέλαβε ο καλλιτέχνης Christian Robinson.

«Αγγίζει την εξελισσόμενη σχέση μεταξύ πατεράδων και γιων και μας θυμίζει τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η αγάπη μπορεί να διαμορφωθεί και να εκφραστεί σε μια σύγχρονη οικογένεια»  είχε πει η ίδια σύμφωνα με το Hello.

Ακόμα η Meghan Markle είχε προθέσει ότι το «The Bench ξεκίνησε ως ένα ποίημα που έγραψα στον άντρα μου για την Γιορτή του Πατέρα. Αυτό το ποίημα έγινε αυτή η ιστορία και ο Christian το “έδεσε” με όμορφα αιθέρια illustrations που ζωγράφισε με νερομπογιές και τα οποία αιχμαλωτίζουν την ζεστασιά, την χαρά και την άνεση που περιγράφει την σχέση πατέρα - γιου σε όλα τα στάδια της ζωής».

Στην συζήτηση που είχε στο NPR Weekend Edition η Meghan Markle αποκάλυψε ωστόσο και ένα ακόμα δώρο που έκανε στον άντρα της για την Ημέρα του Πατέρα εκείνη τη χρονιά με την ίδια να λέει ότι του δώρισε ένα παγκάκι, όπως είναι και το όνομα του βιβλίου της.

Στο πίσω μέρος του υπάρχει μια πλάκα, στην οποία αναγράφεται το ποίημα που έγραψε στον αγαπημένο της: «Αυτό είναι το παγκάκι σας, όπου θα ξεκινήσει η ζωή για εσένα και τον γιο μας, το μωρό, την οικογένειά μας».

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ