Ο ωραιότερος ράπερ του κόσμου είναι το νέο αγόρι της Ριάνα - Ο ASAP Rocky ερωτευμένος με την εκατομμυριούχο σταρ (φωτό)

Η σχέση τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ξεκίνησε πριν ένα χρόνο, αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel.

H Ριάνα διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, καθώς είναι ζευγάρι με τον αμερικάνο ράπερ A$AP Rocky και όπως αποκάλυψε και ο ίδιος είναι αρκετά ερωτευμένοι.

Οι φήμες περί σχέσης των δύο τραγουδιστών είχαν ξεκινήσει για πρώτη φορά το 2013, όταν ο ράπερ είχε συμμετάσχει στην περιοδεία της Ριάνα 'Diamonds World Tour', ενώ είχαν συνεργαστεί και στο βίντεο κλιπ του ράπερ για το τραγούδι 'Fashion Killa'.

 

 

 

 

 

 

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, o διάσημος ράπερ Asap Rocky εξέφρασε την ευγνωμοσύνη, που νιώθει για την σύντροφό του, Ριάνα, με αφορμή την πρεμιέρα του νέου του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Stockholm Syndrome».

Όπως αναφέρει, η τραγουδίστρια τον βοήθησε πάρα πολύ στο νέο του εγχείρημα και ήταν εκείνη, μάλιστα, που τον στήριξε να πει όλη την αλήθεια για την ιστορία της ζωής του, καθώς και για την περίοδο φυλάκισής του στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, μετά από μία διαμάχη που είχε με δύο άνδρες σε δρόμο της πόλης το 2019 αναφέρει το revolt tv.

 

 

 

 

 

Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις αυτή την υποστήριξη και στην πραγματική σου ζωή, δεν αρκεί μόνο ο θαυμασμός για την δουλειά σου. Είναι καταπληκτικό πραγματικά και είμαι ειλικρινά ευλογημένος».

 

 

 

 

 

 

 

Από τότε που ξεκίνησαν τη σχέση τους, οι δύο stars προσπαθούν να αποφύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις ή να φωτογραφηθούν μαζί. Ο ράπερ, όμως, πλέον επιβεβαίωσε αυτό που όλοι γνώριζαν, λέγοντας μάλιστα ότι είναι "μία στο εκατομμύριο” και πως "νομίζω ότι όταν ξέρεις, το ξέρεις. Αυτή είναι η μία και μοναδική”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ