Τραγωδία στην Ηλεία: Δύο νεκροί μετά από πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους κοντά σε σπίτι (φωτό & βίντεο)

Έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν την συντριβή διεξάγουν οι αρχές

Τραγωδία στην Ηλεία όπου ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε 16 χλμ ανατολικά από τον Πύργο, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο άτομα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία νεκροί είναι ο χειριστής και ο επιβάτης του μονοκινητήριου αεροπλάνου που έπεσε σήμερα το μεσημέρι μέσα στην κοινότητα Χαριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ilialive.gr ο έμπειρος πιλότος, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, είχε καταγωγή από το χωριό και το σπίτι του είναι πολύ κοντά στο σημείο της πτώσης.

 

Ο δεύτερος νεκρός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να είναι εθελοντής πυροσβέστης από την Αιτωλοακαρνανία.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο της περιοχής του Μεσολογγίου και κατέπεσε κοντά σε σπίτι.

Photo: ilialive.gr

Photo: ilialive.gr

Μετά την πτώση του αεροπλάνου κάτοικοι της κοινότητας έφθασαν στο σημείο, για να παράσχουν βοήθεια και παράλληλα ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Έπειτα από λίγη ώρα έφθασαν στην περιοχή 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα, όπου εντόπισαν νεκρούς, μέσα στα συντρίμμια του αεροπλάνου, τον χειριστή και τον επιβάτη. Παράλληλα, οι πυροσβέστες συνέχισαν τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Χαριάς.

Στο μεταξύ, ο χώρος της πτώσης του αεροπλάνου έχει αποκλειστεί και αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ