Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: ''Όλα εύκολα μαζί του, με ηρεμούσε, μου μιλούσε, ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός'' (βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε για τον γιο του Πρωθυπουργού.... 

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, Tik Talk, και ήταν η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το Roland Garros. 

Η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για το τένις, τα παιδικά της χρόνια και κλήθηκε να απαντήσει και για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αποκαλύπτοντας πως είναι ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες.

 

 

Δείτε επίσης: Μαρία Σάκκαρη - Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Έρωτας στο Παρίσι! Η φωτογραφία της πρωταθλήτριας αγκαλιά με τον αγαπημένο της & καρδούλα

 

 

«Πάει ένας χρόνος τώρα που γνωριστήκαμε και η αλήθεια είναι ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί, το έχω πει άλλωστε, δεν είναι κρυφό», εξέφρασε στη συνέντευξή της.

«Νομίζω ότι ήταν ένα μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερό μου χρόνο μαζί του σε σχέση με το αν ήμουν μόνη μου, δηλαδή με ηρεμούσε, μου μιλούσε, ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός», εξήγησε.

 

 

 

 

 

 

 

Συνεχίζοντας για το Roland Garros ανέφερε πως «ήταν η πρώτη φορά που ήρθε να με δει από κοντά και πάντα είναι υποστηρικτικός, δηλαδή και στα τουρνουά που ήμουν μόνη μου κι εκείνος στον στρατό προσπαθούσε να με βλέπει, παρά το ωράριο. Του οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ».

«Ούτε εκείνος ούτε εγώ έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα. Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για εκείνον για ώρες. Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος», προσέθεσε αποκαλύπτοντας πως παίζει πολύ ωραίο τένις έχοντας πολύ καλό σερβίς.

«Θα τύχει να παίξουμε πολλές φορές, νομίζω του αρέσει να παίζουμε μαζί», σχολίασε χαρακτηριστικά χαμογελώντας όση ώρα μιλούσε για τη σχέση τους. «Ήρθε από εκεί που δεν το περίμενα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ