Parisiens in Paris: Το Instagram account με τους πάνω από 400.οοο followers, ωδή στο γαλλικό στυλ - τυχαίες γυναίκες με κομψά outfits (φωτό)

Ένας λογαριασμός γεμάτος με υπέροχα συνολάκια που μας δίνουν ιδέες

Το Parisiens in Paris είναι ένα Instagram account - ωδή στο γαλλικό στυλ αφού η δημιουργός του «τσακώνει» στους δρόμους της Γαλλίας τυχαίες γυναίκες με κομψά outfits και ανεβάζει στα social media τις φωτογραφίες.

Μετρώντας ήδη 424 χιλιάδες followers, ανάμεσα στους οποίους και διάσημα πρόσωπα όπως οι Emma Corrin, Alexa Chung και Jodie Comer, η δημιουργός έχει καταφέρει να κρατήσει την ανωνυμία της, με την ίδια πρόσφατα να μιλά ωστόσο στην βρετανική Vogue που ήρθε σε επικοινωνία μαζί της.

Όπως σημειώνει το περιοδικό η γνώση της όσον αφορά τα ρούχα και τις μάρκες ίσως να μαρτυρούν κάποιον που εργάζεται στον χώρο της μόδας ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να δώσει πληροφορίες για την ταυτότητά της.

«Αν βάλω το όνομά μου κάπου χάνεται η μαγεία» λέει η ίδια στην British Vogue συμπληρώνοντας ακόμα ότι θεώρησε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα στο γαλλικό στυλ από όσα δείχνουν στο Instagram, όπου «όλα έχουν γίνει τέλεια».

Πάντως ο λογαριασμός είναι γεμάτος με υπέροχα συνολάκια που μας δίνουν ιδέες για το προσωπικό μας στυλ, ενώ οι εικόνες ανεβαίνουν έτσι ώστε να μην φαίνονται πολύ τα πρόσωπα των γυναικών και κοριτσιών που απεικονίζονται σε αυτές.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ