Γλυκά Νερά - φίλη του θύματος μιλάει για όλα: Συμπαθέστατος ο Μπάμπης, κλειστή η Καρολάιν, ταραγμένη την προηγούμενη της δολοφονίας

Την είχε συναντήσει μόλις μια μέρα πριν το άγριο έγκλημα

Μια μόλις μέρα πριν δολοφονηθεί από τα χέρια του συζύγου της στα Γλυκά Νερά η 20χρονη Καρολάιν είχε συναντηθεί με φίλη της η οποία μίλησε για όλα στην κατάθεσή της.

«Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση, αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει. Στην πλατεία Βαρνάβα πήρε μαζί της και το μωρό δε μου είπε γιατί ήταν ταραγμένη ούτε όμως και την ρώτησα.

Να σας πω την αλήθεια όμως δε μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη. Μετά από λίγη ώρα ήρθε εκεί που καθόμασταν και ο Μπάμπης» φέρεται να είπε στις αρχές η φίλη της Καρολάιν.

Ακόμα η γυναίκα φέρεται να κατέθεσε ότι:  «Σε γενικές γραμμές η Καρολάιν παρόλο που έδειχνε πολύ ανοιχτός και ευδιάθετος άνθρωπος στην πραγματικότητα ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας. Ήθελε να δείχνει καλό πρόσωπο στον έξω κόσμο και να κρύβει τα προβλήματα της. Πράγμα που το έκανε καλά αν σκεφτείτε ότι το έκανε και με μένα. Εκ των υστέρων μάθαινα τα προβλήματα της όπως πχ αυτό με την εγκυμοσύνη που έχει αποβάλει. Αλλά και πιο απλά πράγματα... Όταν ήταν έγκυος για δεύτερη φορά. Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να βρεθούμε μία μέρα πριν γεννήσει και τότε είχα πάθει σοκ» και να πρόσθέτει:

«Αυτό όμως το δικαιολογώ λόγω της προηγούμενης απώλειας αλλά και όπως έμαθα αργότερα είχε κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της κόρης της την οποία γέννησε και πρόωρα. Και κάτι ακόμα που μου έρχεται στο μυαλό για το γάμο της που είναι στην Πορτογαλία. Δε με είχε ενημερώσει. Όπως καταλαβαίνετε παρόλο που κάναμε παρέα δεν τα λέγαμε όλα ανοιχτά. Κρατούσε πράγματα για τον εαυτό της και απλά μου ανακοίνωνε τι έκανε. Δε μου ζητούσε την συμβουλή μου».

Ακόμα μίλησε για τον 32χρονο συζυγοκτόνο λέγοντας ότι: «Για τον Μπάμπη έχω να σας πω ότι είναι ήταν συμπαθέστατος. Αυτό έλεγαν όλοι όσοι τον γνώριζαν. Πολύ προσγειωμένος, πολύ δεμένος με την Καρολάιν. Είχαν ένα παράξενο δέσιμο. Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Η Κάρολιν μου έλεγε κυρίως για τις επαγγελματικές επιδιώξεις και τα όνειρα τους. Παρόλο που είχε περάσει στο πανεπιστήμιο, δεν πατούσε καθόλου. Ήθελε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Κάτι ακόμα που θέλω να σας πω είναι ότι Καρολάιν πήγαινε σε ψυχολόγο. Και μάλιστα πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσε αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος. Ήταν πολύ δυναμική κοπέλα και ήθελε να τα χειρίζεται όλα μόνη της. Γενικά ήταν κοπέλα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και να τα καταφέρει όλα.

Σε πολλές περιπτώσεις ήταν παρορμητική ίσως και λόγω της ηλικίας. Επίσης ήταν ευέξαπτη. Από την άλλη ο Μπάμπης ήταν πολύ ήρεμος άνθρωπος και πάντα χαμηλών τόνων. Γενικώς η Καρολάιν ήταν χαρούμενη με τον Μπάμπη και την κόρη τους και αυτό το έδειχνε...

Ήθελε να τα κάνει όλα μόνη της αυτό ισχύει και στο σπίτι. Τις δουλειές του σπιτιού , του μωρού και όλα τα έκανε μόνη της δεν είχε πάρει ποτέ κάποιον να την βοηθήσει. Τουλάχιστον αυτό ξέρω δε μου είχε πει ποτέ κάτι σχετικό. Ήταν πολύ κρίμα αυτό που συνέβη. Πραγματικά επειδή ήταν φίλη μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω...».

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Τραγική φιγούρα η μητέρα της Καρολάιν - «είναι γεμάτη θυμό και πολλά γιατί. Έβλεπε τον Μπάμπη σαν συνέχεια της κόρης της...»

Κατερινόπουλος: Κανένας δεν σκοτώνει από ζήλια, υπήρξε σχεδιασμός

Για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά είχε μιλήσει στην ΕΡΤ ο ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:

«Για τα κίνητρα θα ακούσουμε διάφορα. Προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι οφείλεται στη διαμάχη που είχαν μεταξύ τους. Υπάρχει κουρτίνα και είναι κι άλλα που πρέπει να διερευνηθούν πίσω από αυτό».

«Κανείς δεν σκοτώνει για τη ζήλια. Υπήρξε σχεδιασμός» πρόσθεσε ακόμα και συνέχισε λέγοντας: «Αν συνδέεται με κάποιες άλλες παράνομες ενέργειες ενδεχομένως ο άνθρωπος αυτός, σε συνεργασία με άλλους, και το ήξερε η γυναίκα του, και διαφωνούσε σε αυτό, είναι ένα θέμα προς διερεύνηση και θα το εξετάσει ο ανακριτής (...) Απαντήθηκε το βασικό ερώτημα. Είναι σημαντικό ότι η άσκηση της ποινικής δίωξης αναφέρει ότι τελέστηκε έγκλημα σε ήρεμη ψυχική κατάταση. Τον λόγο έχει ο ανακριτής και έχει δουλειά για τη διερεύνηση των κινήτρων».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ