Μέσα στην μεγαλύτερη ντουλάπα της Αμερικής, αξίας 1 εκατ: Με 3 ορόφους και μπάρ! Η Theresa έχει πάνω από 50 Hermes & 560 ζευγάρια παπούτσια (βίντεο)

3000 τμ παρακαλώ!

Τουλάχιστον 50 τσάντες Hermes και  560 ζευγάρια παπούτσια έχει η ντουλάπα της Theresa Roemer, που θεωρείται η μεγαλύτερη της Αμερικής.

Η επιχειρηματίας που έχει παράλληλα γράψει τρία βιβλία και έχει την δική της σειρά με ρούχα, κεριά και τρούφες σοκολάτας εκτιμάται ότι ξόδεψε περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια για να δημιουργήσει αυτή την απίθανη ντουλάπα 3000 τμ.



Μάλιστα η ίδια έχει συχνά ανοίξει την πόρτα σε τηλεοπτικά δίκτυα επιτρέποντας μας έτσι αν δούμε πως έχει διαμορφώσει τον χώρο που «φιλοξενεί» τα άπειρα ρούχα υψηλής ραπτικής που διαθέτει.

Όπως θα δείτε και στα βίντεο στον κάτω όροφο είναι κυρίως οι τσάντες και τα παπούτσια, στον δεύτερο τα ρούχα και το μπαρ - ναι, ναι έχει και μπαρ παρακαλώ! - ενώ στον τρίτο φυλάει τα παλτό και τις πανάκριβες γούνες της.

Η ίδια εξήγησε ότι η έμπνευση ήταν να μοιάζει με ένα σπίτι του Μανχάταν, ενώ πρόκειται για έναν χώρο τον οποίο ανοίγει στο κοινό κάνοντας μπαζάρ και άλλα παρεμφερή events.

H Roemer έχει παράλληλα και το δικό της κανάλι στο Youtube με την ίδια να δημοσιεύει βίντεο από την ντουλάπα της και να δείχνει - στο τελευταίο που ανέβασε - την εκκαθάριση που έκανε στα ρούχα της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ