Made in Greece τα υπέροχα μαγιο Ekaterini V. Swimwear: Γεωμετρικές αντιθέσεις, χρώματα και στυλ για την παραλία (φωτό)

Με οδηγό την αγάπη για τη μόδα και στόχο την επιμελημένη και sexy γυναικεία σιλουέτα

Υπέροχα ολόσωμα και μπικίνι στη συλλογή Ekaterini V. Swimiwear που μας φέρνει μαγιό σε όμορφα χρώματα και σχέδια για τυο φετινό καλοκαίρι.

Η Ekaterini V. είναι μία νέα σειρά μαγιό, που σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στην Ελλάδα. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία δεκαετιών στο χώρο της κατασκευής και του σχεδιασμού του γυναικείου μαγιό της «μητρικής» εταιρείας, επιχειρεί μία νέα καινοτόμο σειρά μαγιό, που γεννήθηκε από την ανάγκη της δημιουργού να βρει το ιδανικό μαγιό για την ίδια.

Φωτογραφίες, καλοκαιρινές στιγμές, αναμνήσεις μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για δημιουργία με γνώμονα πάντα τα χρώματα, την ένταση του ελληνικών στοιχείων και του ελληνικού καλοκαιριού.

Αυστηρές γραμμές και γεωμετρικά σχέδια επιχειρούν να αναδείξουν τη γεωμετρία και την καμπυλότητα του γυναικείου σώματος. Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των υφασμάτων και την επιμελημένη κατασκευή εξασφαλίζεται η πολυτέλεια στο αποτέλεσμα και η άριστη εφαρμογή.

Με οδηγό την αγάπη για τη μόδα και στόχο την επιμελημένη και sexy γυναικεία σιλουέτα, η Ekaterini V. δημιουργεί για μέσα και έξω από το νερό. 

Μπορείτε να δείτε όλες τις made in Greece δημιουργίες στο ekateriniv.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ