Η ωραία πριγκίπισσα Μαντλέν επέστρεψε στο παλάτι της στη Σουηδία - Η δύο ετών "εξορία" έλαβε τέλος (φώτο)

Για δύο χρόνια δεν μπορούσε να επισκεφτεί την οικογένεια της λόγω Κορωνοϊού 

Η πρικγίπισσα Μαντλέν επέστρεψε με τα παιδιά της ,  στη Σουηδία ύστερα από δύο σχεδόν χρόνια που ζούσε στις Η.Π.Α.

Η κόρη του του Βασιλιά Καρόλου ΙΣΤ΄ Γουσταύου και της Βασίλισσας Σίλβιας, για δύο χρόνια δεν μπορούσε να επισκεφτεί την πατρίδα της, λόγω των επαναλαμβανόμενων "lockdown" που επέβαλε η πανδημία του Κορωνοϊού.

Η νεαρή πριγκίπισσα , που πριν από λίγες μέρες έκλεισε τα 39, , ζει στο Μαϊάμι της Φλόριντα με τον σύζυγό της, τον Βρετανοαμερικανό τραπεζίτη Christopher O'Neill, και τα τρία παιδιά τους.

Συχνά μετακομίζει με την οικογένεια της στη Στοκχόλμη ή κατά την διάρκεια των διακοπών στη θερινή κατοικία της σουηδικής βασιλικής οικογένειας στο νησί Öland.

Αλλα το κλείσιμο των συνόρων και τα συνεχή lockdown κράτησαν την πριγκίπισσα Μαντλέν , μακριά από τους γονείς και τα αδέρφια της, και την πατρίδα της.

Για τον ίδιο λόγο, το καλοκαίρι του 2020,  δεν ήταν δυνατό να πάει, όπως κάθε χρόνο, στη Γαλλική Ριβιέρα στο Villa Mirage στο Sainte-Maxime, το γαλλικό θέρετρο των γονιών της.

Για τα δύο χρόνια που κράτησε αυτή η αναγκαστική "εξορία" η πριγκίπισσα Μαντλέν επικοινωνούσε με τους γονείς και τα αδέρφια της, μόνο από απόσταση.

Πριν από λίγες μέρες όμως, το Παλάτι ανακοίνωσε ότι η Πριγκίπισσα μαζί τα τρία παιδιά της, Αδριανή,  Νικόλαο και Ελεονώρα της Σουηδίας, κατάφεραν να μπουν στο αεροπλάνο και να επιστρέψουν στη Σουηδία, αναφέρει η Paris Match.

Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσει ο μικρός πρίγκιπας Νικόλαος να γιορτάσει τα γενέθλια του σε σουηδικό έδαφος.

H τελευταία φορά που η πριγκίπισσα Μαντλέν είχε επισκεφτεί τη Στοκχόλμη, ήταν τα Χριστούγεννα του 2019, για να παρουσιαστεί στο ετήσιο ντοκιμαντέρ του καναλιού SVT, για τη βασιλική οικογένεια.

Εκεί είχε αποκαλύψει ότι τα παιδιά της ρωτούσαν σχεδόν κάθε μέρα: "Πότε θα επιστρέψουμε στη Σουηδία"; 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ