Σούπερ πετυχημένη συγγραφέας η Μέγκαν Μαρκλ - Το παιδικό βιβλίο της no1 best seller των New York Times (φώτο)

" το να απεικονίζεις μια άλλη πλευρά της αρρενωπότητας - αυτή  που στηρίζεται στην επικοινωνία , το συναίσθημα και την τρυφερότητα -βοηθά στο να  διαμορφώσεις έναν κόσμο που τόσοι πολλοί θα ήθελαν να δουν για τους γιους και τις κόρες τους".

Η Meghan Markle είναι τώρα η συγγραφέας παιδικών βιβλίων  με τις καλύτερες πωλήσεις!

Το εικονογραφημένο βιβλίο The Bench by Meghan The Duchess of Sussex έφτασε επίσημα στο Νο. 1 της λίστας των παιδικών βιβλίων, Bestseller , των The New York Times, ύστερα   από την κυκλοφορία του την περασμένη εβδομάδα.

Η Meghan, , ευχαρίστησε τους θαυμαστές που "με υποστήριξαν σε αυτό το ειδικό έργο" με  μια νέα ανάρτηση  στην ιστοσελίδα του Prince Harry's Archewell Foundation την Τετάρτη.

Ενώ αυτό το ποίημα ξεκίνησε ως ερωτική επιστολή στον άντρα και τον γιο μου,  με ενθαρρύνει που βλέπω  ότι τα θέματα της αγάπης, της συμπαράστασης  και της αλληλεγγύης που θίγω,  έχουν αντίκτυπο, παντού ", είπε.

 

" Με πολλούς τρόπους και κυρίως  επιδιώκοντας μια πιο συμπονετική ματιά, ο δίκαιος κόσμος ξεκινά με αυτές τις βασικές αξίες. "

Η Meghan συνέχισε: "Ομοίως, το να απεικονίζεις μια άλλη πλευρά της αρρενωπότητας - αυτή  που στηρίζεται στην επικοινωνία , το συναίσθημα και την τρυφερότητα -βοηθά στο να  διαμορφώσεις έναν κόσμο που τόσοι πολλοί θα ήθελαν να δουν για τους γιους και τις κόρες τους."

Αυτό δεν είναι το πρώτο βιβλίο best seller που έγραψε η Μέγκαν. Το βιβλίο Together: Our Community Cookbook, που έγραψε η Δούκισσα του Σάσεξ το 2018 , επίσης έφτασε στην κορυφή των πωλήσεων της Amazon, αναφέρει το People.

H Μέγκαν εξήγησε ότι εμπνεύστηκε το βιβλίο The Bench by Meghan The Duchess of Sussex, από ένα ποίημα που έγραψε για τον Χάρι , για τη γιορτή του πατέρα, το 2019, λίγο μετά τη γέννηση του Άρτσι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ