Ποτέ δεν είναι αργά για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας - Zήστε με πάθος την ζωή

Η ζωή δίνει σε όλους εμάς από μια λευκή κόλα χαρτί.

Κάποιοι σχεδιάζουν τους στόχους, τα όνειρά τους και προσπαθούν να τα υλοποιήσουν.

Κάποιοι άλλοι αντιγράφουν ή επαναπαύονται παίρνοντας ένα πλάνο έτοιμο το οποίο τους παρέχει σιγουριά και το ακολουθούν σαν πιστοί στρατιώτες.

Για ποιο λόγο να μπουν σε μια διαδικασία από την οποία δεν γνωρίζουν αν θα βγουν κερδισμένοι; Βλέποντας τον γνωστό τους και την σιγουριά που του παρέχει η μόνιμη δουλειά του, επιλέγουν να βαδίσουν στο ίδιο μονοπάτι. Διαφορετικά, στηριζόμενοι στις πλάτες των γονιών τους , συνεχίζουν την είδη επιτυχημένη τους πορεία.

Φοβούνται το ρίσκο, τρέμουν στην ιδέα της αποτυχίας και κατά συνέπεια ανέχονται καταστάσεις οι οποίες κάνουν δυσβάστακτη την καθημερινότητά τους.

Κι αυτό δεν συμβαίνει μονάχα στο χώρο της εργασίας τους αλλά συνεχίζεται και στην προσωπική τους ζωή.

Όταν η εργασία μας καλύπτει το 1/3 της ημέρας μας, μαθαίνουμε να ζούμε στο ίδιο ακριβώς μοτίβο συμπεριφοράς και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα δυστυχισμένες προσωπικότητες οι οποίες μαραζώνουν, στερούμενες την δυνατότητα εξέλιξης και όλα τα υπέροχα συναισθήματα που συνεπάγονται από αυτήν.

Η πρώτη κατηγορία των ανθρώπων εκπέμπει σιγουριά, δύναμη και αυτοπεποίθηση. Και αυτό γιατί ο άνθρωπος που κυνηγά το όνειρό του, με οποιοδήποτε κόστος και θυσίες, δίνει το 100% του εαυτού του και πετυχαίνει, δεν συμβιβάζεται εύκολα αναφέρει το Awaken.

  • Δεν θα διστάσει να παραιτηθεί από μια εργασία όπου δεν τον εκτιμούν.
  • Δεν ανέχεται αγενείς συμπεριφορές και καταστάσεις.
  • Δεν αναλώνεται σε σχέσεις και φιλίες ανούσιες.

Γενικότερα, φεύγει χωρίς δεύτερη σκέψη και μαθαίνει να αγνοεί γιατί γνωρίζει τι ακριβώς αξίζει. Ζητά από τους άλλους το αυτονόητο. Να του φέρονται όπως ακριβώς τους φέρεται και εκείνος. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Κι αν κάποιοι σκεφτούν ότι ο τρόπος συμπεριφορά τους είναι εγωιστικός, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος.

Είναι μια συμπεριφορά ενός ανθρώπου που αγωνίστηκε για να πετύχει το όνειρό του και έχτισε λιθαράκι λιθαράκι με τον τρόπο αυτό την αυτοεκτίμησή του.

Μην σκεφτείς ποτέ ότι τα χρόνια έχουν περάσει για να έχεις την πολυτέλεια να βάλεις στόχους στην ζωή σου. Ποτέ δεν είναι αργά για να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Εσύ λοιπόν τι σκοπεύεις να γράψεις στο λευκό σου χαρτί;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ