Η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση συγκινεί: Ανυπομονεί να ακούσει ότι είναι έγκυος - Ο σύζυγος Βύρωνας γλυκαίνει την αγωνία με ένα φιλί (φώτο)

Συγκίνησε τους ακόλουθους της στο Instagram και δέχθηκε χιλιάδες ευχές 

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μοιράζεται συχνά με τους ακόλουθους της στα Social Media, λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, στα stories της , απαντά σε προσωπικές ερωτήσεις που της κάνουν οι followers.

Αυτή τη φορά συγκίνησε τους φίλους της με μια τρυφερή φωτογραφία που την συνόδευσε με μία πολύ προσωπική εξομολόγηση.

Στη φωτογραφία τη βλέπουμε στην αγκαλιά του συζύγου της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Εκείνος της δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Στο κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μοιράζεται με τους φίλους της , την αγωνία της να κάνει ένα παιδάκι.

"Δύο εβδομάδες… 14 ημέρες.
Που θα πάει; θα περάσουν!
Και όμως, για πολλούς από εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι, οι ημέρες αυτές είναι ημέρες αναμονής για την β - χοριακή και περνούν αργά και βασανιστικά.
Γεννούν ανάμεικτα συναισθήματα, μεταξύ των οποίων είναι η προσμονή, η αισιοδοξία, η απαισιοδοξία, το άγχος, ο θυμός και η ευτυχία - συναισθήματα, που βιώνουμε πολλές φορές ταυτόχρονα.
Οι ημέρες αυτές, μεταφράζονται σε ατελείωτες ώρες ψάχνοντας το διαδίκτυο για τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης - τα όποια βέβαια είναι σχεδόν ολόιδια με εκείνα της περιόδου, αλλά και έναν μάταιο αγώνα για τον εντοπισμό κάποιας εσωτερικής διαίσθησης, η οποία αλλάζει από το ένα λεπτό στο άλλο.
Να είσαι αισιόδοξη σου λένε… βοηθάει!
Όμως μόλις αφεθείς λιγάκι, επανέρχονται εικόνες από όλες τις προηγούμενες φορές που απογοητεύτηκες και σε πιάνει φόβος, γιατί ξέρεις ότι η σημερινή αισιοδοξία πρέπει να είναι μετρημένη, σε περίπτωση που δεν έρθει το θαύμα… για ακόμη μια φορά.

Προσπαθείς λοιπόν να κρατηθείς κάπου ανάμεσα στην αισιοδοξία και την απεσιοδοξία, μέχρι που καταλαβαίνεις ότι εκεί ανάμεσα, βρίσκεται η αδιαφορία - την οποία είναι αδύνατο να ενστερνιστείς.
Ο κόσμος γύρω σου κυλάει κανονικά και ορισμένες στιγμές ευτυχώς, καταφέρνει να σε παρασύρει και να ξεχαστείς λιγάκι!
Κράτα αυτές τις στιγμές!
Θυμίσου ότι παρόλο που μπορεί να απέτυχε κάποια προηγούμενη προσπάθεια, δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα.

Κάποια στιγμή οι 14 αυτές ημέρες, θα καταλήξουν σε ένα τηλεφώνημα που θα σου αλλάξει την ζωή για πάντα.
Ελπίζω αυτό το τηλεφώνημα να έρθει σύντομα για όλους μας!", γράφει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Ενώνοντας τη φωνή μας, με τους δεκάδες φίλους της που σχολίασαν την ανάρτηση, της ευχόμαστε να ακούσει αυτό ακριβώς που λαχταρά στο τηλεφώνημα που περιμένει.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ