Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει το σώμα της μία εβδομάδα μετά τη γέννα - Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη & ευτυχία

Δείτε πως είναι το σώμα της... 

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγος της Φίλιππος Μιχόπουλος πριν από μία εβδομάδα υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδάκι τους, ένα πανέμορφο κοριτσάκι που ήρθε και έχει ξετρλάνει την οικογένειά τους. 

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει ήδη ένα ακόμα παιδί, τον μικρό Μάξιμο,  ο ποίος γεννήθηκε το 2018. 

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε μία εύκολη γέννα, όλα πήγαν καλά και μητέρα με μωρό χαίρουν άκρας υγείας. Μάλιστα εδώ και μια εβδομάδα βρίσκεται στο σπίτι της με το μωράκι και ζει στιγμές ευτυχίας. 

Η ίδια μάλιστα μας έδειξε και στο instagram της ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει την κοιλίτσα της λίγες μέρες μετά τον τοκετό. Συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτηση: ''Πρίν από μια ακριβώς εβδομάδα τέτοια ώρα πλησίαζε η «μεγάλη έξοδος»  της πριγκίπισσας μου!

Πόσο μαγικό ταξίδι η εγκυμοσύνη και ο τοκετός όταν δεν παρουσιάζεις προβλήματα και δόξα τω Θεω ήμουν πολύ τυχερή και σε αυτήν μου την εγκυμοσύνη!

Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία..εύχομαι σε κάθε γυναίκα όποτε και εάν το επιθυμεί να το ζήσει και στέλνω όλη μου την αγάπη και την στήριξη στις νέες μανούλες που σε αυτή την φάση καταλαβαινόμαστε όσο τίποτα άλλο. Και τώρα να ‘μαστε μια εβδομάδα μετά..''. 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ