Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι μια μέρα που μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις, αναβολές, τα πράγματα να πηγαίνουν πιο αργά σε σχέση με αυτό που είχαμε υπολογίσει

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο σήμερα, αλλά το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία ή σε ταξίδια, ακόμη και στις μετακινήσεις μας.

Άρα είναι μια μέρα που μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις, αναβολές, τα πράγματα να πηγαίνουν πιο αργά σε σχέση με αυτό που είχαμε υπολογίσει, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και ευέλικτοι.

ΚΡΙΟΣ 

Οι πράξεις μιλάνε πιο δυνατά από τα λόγια αγαπητοί μου Κριοί και μια μέρα σαν αυτή, που η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, καλύτερα να υπολογίζετε πιο πολύ στη δράση παρά στην επικοινωνία, διότι εκεί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή κάποιοι να αντιληφθούν διαφορετικά τα πράγματα από αυτό που τους λέτε εσείς.

Αν έχετε κάποια συνάντηση, παρουσίαση, οτιδήποτε που η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο, διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Ενώ η Σελήνη στην Παρθένο είναι μια βοηθητική θέση για το ζώδιο σας, καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί σήμερα στα οικονομικά σας, διότι το λάθος δεν αργεί να γίνει. Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή μέσα στον τομέα των οικονομικών σας κι αν δεν προσέξετε στις δοσοληψίες σας κι ακόμη περισσότερο αν διαχειρίζεστε χρήματα άλλων, τότε μπορεί να βρείτε τον μπελά σας.

Μπορεί να κάνετε ένα λάθος υπολογισμό, γι’ αυτό να έχετε μάτια δεκατέσσερα. Επίσης αν έχετε να κάνετε κάποια αγορά, προσπαθήστε να την κάνετε ή αργότερα προς το απόγευμα ή αφήστε την για άλλη μέρα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο σήμερα και πιθανώς να μη σκέφτεστε ιδιαίτερα ξεκάθαρα, καθώς σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας. Αν έχετε λοιπόν να πάρετε μια σημαντική απόφαση, καλύτερα να την αφήσετε για αργότερα μέσα στην ημέρα ή για τις επόμενες ημέρες. Κυρίως γιατί η κρίση σας θα επηρεαστεί από το συναίσθημα σας κι αυτό σίγουρα είναι κάτι που δεν θέλετε να σας συμβεί.

Σε γενικές γραμμές προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί τη σημερινή μέρα με συνεργάτες, φίλους και να μη βιάζεστε για τίποτε. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ