Video: Η στιγμή που ο αλεξιπτωτιστής της Greenpeace πέφτει μέσα στο Στάδιο & τραυματίζει τον κόσμο στον αγώνα Γαλλία - Γερμανία Euro 2020

Απίστευτο περιστατικό στο Μόναχο και την «Allianz Arena». 

Ένας ακτιβιστής της περιβαλλοντικής οργάνωσης Greenpeace προσγειώθηκε άτσαλα με ανεμόπτερο στον αγωνιστικό χώρο της «Allianz Arena», λίγη ώρα πριν από την έναρξη του εν εξελίξει αγώνα ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία για το Euro 2020.

 

 

Στο ανεμόπτερο ήταν δεμένο ένα πανό, που έγραφε «διώξτε μακριά το πετρέλαιο» με το σήμα της οργάνωσης, όμως ο χειριστής του χτύπησε πρώτα σε ένα καλώδιο (στο οποίο ήταν δεμένη μία απ’ τις κάμερες της μετάδοσης) πάνω απ’ τον αγωνιστικό χώρο και προσγειώθηκε πολύ άσχημα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο, να τραυματιστεί.

Κατά την προσγείωσή του, τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο κοντά στο γαλλικό πάγκο, το οποίο μεταφέρθηκε το ιατρείο του γηπέδου, ενώ ο ακτιβιστής συνελήφθη από την Αστυνομία αναφέρει το ΑΠΕ.

 

 

 

Η Greenpeace απολογήθηκε για τον αλεξιπτωτιστή εισβολέα 

 

 

H Greenpeace τοποθετήθηκε για το συμβάν ζητώντας συγγνώμη.

"Αυτή η δράση δεν είχε ποτέ σκοπό να διαταράξει το παιχνίδι ή να βλάψει τους ανθρώπους. Ελπίζουμε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Οι ενέργειές μας είναι πάντα ειρηνικές και μη βίαιες. Δυστυχώς, δεν πάνε όλα όπως είναι προγραμματισμένα, λυπόμαστε", ανέφερε χαρακτηριστικά σε μήνυμά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ