Η ευτυχία της Έλενας Χριστοπούλου στα Κουφονήσια - Η εκπληκτική καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα της θρυλικής coach (φωτό)

Ποια τα ρούχα που έβαλε στην βαλίτσα της;

Στιγμές ευτυχίας και καλοκαιρινής γαλήνης περνά η Έλενα Χριστοπούλου που φαίνεται πως επισκέφτηκε τα μαγευτικά Κουφονήσια, όπως μαρτυρούν τα γαλαζοπράσινα νερά αλλά και ένα story της στο Instagram.

Σε κάθε περίπτωση η θρυλική (πρώην) couach του GNTM και artist manager απόλαυσε τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά και μας έδειξε τα υπέροχα ρούχα που έβαλε στην βαλίτσα της για το φετινό καλοκαίρι.

Ένα υπέροχο ριγέ καφτάνι που συνδύασε με μαύρα πέδιλα αλλά και ένα απίθανο μαγιό με έναν ώμο είναι μερικά από τα κομμάτια της καλοκαιρινής της γκαρνταρόμπας.

Η ίδια είναι και δημιουργός του brand Eclectic Soirée και φυσικά πήρε μαζί της ρούχα της εταιρείας, όπως ένα φανταστικό φούξια φόρεμα που πήγαινε πολύ με τα ξανθά μαλλιά της.

Βέβαια δεν μπορούσε να λείπει από την γκαρνταρόμπα της και το animal print που είναι άλλωστε και μια από τις τάσεις της σεζόν αλλά και ένα φανταστικό μαγιό σε κεραμμυδί χρώμα.

Από το brand της μας έδειξε ωστόσο και ένα ακόμα όμορφο floral φόρεμα σε πράσινο χρώμα που είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι. Με λαιμό και μια εντυπωσιακή ζώνη στη μέση ήταν πολύ κομψό.

Πανέμορφο ήταν όμως και το σάλι της Ελληνίδας σχεδιάστριας Βάσιας Κωσταρά που φόρεσε αλλά και ένα ριγέ φουστάνι από τα Karavan Clothing που επίσης είναι το τέλειο ρούχο για το καλοκαίρι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ