H Μαρία Σάκκαρη παρακολούθησε συναυλία της Άννας Βίσση στο Άλσος: Ούτε η βροχή δεν τις πτόησε - Έκαναν προπόνηση στο τένις on stage (βίντεο)

Η Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε στην σκηνή και ο κόσμος απόλαυσε τις δύο γυναίκες σε μοναδικές στιγμές... 

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα με σκληρή προπόνηση αλλά σπουδαία διάκριση φτάνοντας στα ημιτελικά του Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και απολαμβάνει όμορφες στιγμές.

 

 

Μάλιστα η νεαρή αθλήτρια είπε να ξεδώσει λίγο και βρέθηκε στο "Άλσος", όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Η Ελληνίδα τενίστρια σχολίασε ότι "είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται εκεί για να ξεχαστεί λίγο".

 

 

Η κορυφαία τενίστρια είναι προσωπική φίλη της Αννας Βίσση και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. 

 

 

"Η Άννα Βίσση είναι η αγαπημένη μου. Το έχω δηλώσει πολλές φορές, την αγαπώ πολύ, έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Ήρθα απόψε να την θαυμάσω" τόνισε.

 

 

Αν και έβρεχε, αυτό δεν τους πτόησε. Η τενίστρια ανέβηκε στη σκηνή και κράτησε την ομπρέλα για την τραγουδίστρια. Ντυμένη στα λευκά διασκέδασε με την ψυχή της. 

 

 

Η ίδια  ανέβηκε στη σκηνή και ζήτησε από την τραγουδίστρια να δείξει στον κόσμο τι έχει μάθει από εκείνη και η Άννα Βίσση αντιπρότεινε να δείξει η αθλήτρια στο κοινό πώς γίνεται το backhand

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ