Ο Ziona Chana πεθανε και κλαίνε 38 σύζυγοι, 89 παιδιά και 36 εγγόνια (φωτό & βίντεο)

Πιστεύεται ότι ήταν ο αρχηγός της πολυπληθέστερης οικογένειας στον κόσμο

38 σύζυγους, 89 παιδιά και 36 εγγόνια αφήνει πίσω του ο Ziona Chana που πέθανε την Κυριακή στην Ινδία.

Ο 76χρονος, σύμφωνα με το BBC πιστεύεται ότι ήταν ο αρχηγός της πολυπληθέστερης οικογένειας στον κόσμο, ενώ το βρετανικό μέσο αναφέρει ακόμα ότι ήταν επικεφαλής μιας θρησκευτικής αίρεσης που πίστευε στην πολυγαμία.


Η είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε από τον κυβερνήτη της περιφέρειας Mizoram, ο οποίος έδωσε τα συλλυπητήριά του στο Twitter «με βαριά καρδιά».

Οι γιατροί του Chana, ο οποίος υπέφερε από διαβήτη και υπέρταση, δήλωσαν στο πρακτορείο ειδήσεων PTI ότι η κατάσταση του επιδεινώθηκε στο σπίτι του στο χωριό του Baktawng Tlangnuam όπου και διέμενε η οικογένεια. Τελικά εισήχθη στο νοσοκομείο την Κυριακή το απόγευμα ωστόσο οι γιατροί ανακοίνωσαν λίγο αργότερα τον θάνατό του.


Πάντως σύμφωνα με το BBC δεν είναι βέβαιο ότι όντως ήταν ο αρχηγός της πολυπληθέστερης οικογένειας αφού άλλα δύο άτομα διεκδικούν τον τίτλο.

Παράλληλα είναι δύσκολο να εξακριβωθεί ακριβώς πόσο μεγάλη είναι η οικογένειά του Chana με ορισμένες πηγές να αναφέρουν ότι έχει 39 γυναίκες, 94 παιδιά, 33 εγγόνια και ένα δισέγγονο που συνολικά είναι 181 άτομα!

Την ίδια ώρα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχει κατακτήσει «παγκόσμο ρεκόρ» χωρίς ωστόσο να υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες για το ποιο είναι αυτό.

Πάντως η οικογένεια φέρεται να έχει βρεθεί δύο φορές στο γνωστό τηλεοπτικό show Ripley's Believe it or Not, ενώ ανεξάρτητα από το αν έχουν Ρεκόρ Γκίνες ή κάτι αντίστοιχο η ιστορία τους έχει γίνει «θρύλος» με τους τουρίστες να επισκέπτονται κάθε χρόνο τον τόπο καταγωγής της οικογένειας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ