Euphoria Suites: Το μαγικό ξενοδοχείο με ιδιοκτήτες την Βίκυ Σταυροπούλου & τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη - Θέα που κόβει την ανάσα, πισίνα με αύρα Ταΰγετου (φωτο)

Ποζάρει με το μαγιό της στο ξενοδοχείο της στη Μάνη....

H ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου μαζί με τον πολύ καλο της φίλο Χρήστο Χατζηπαναγιώτη έχουν δημιουργήσει μια απίθανη ξενοδοχειακή μονάδα στη Μάνη

 

 

Πρόκειται για έναν μικρό επίγειο παράδεισο, προστατευμένο μέσα στα βουνά, κοντά στον Ταΰγετο, μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα.

Το euphoriastudios ιδιοκτησίας των δύο πασίγνωστων ηθοποιών διαθέτει πέντε πέτρινες πολυτελείς κατοικίες με μίνιμαλ αρχιτεκτονική που είναι χτισμένες στην καρδιά του κτήματος.

Πάνω από το μποστάνι, εκεί, δίπλα στο φαράγγι του Κοσκορακα, στο ρέμα του Ριντόμου αγναντεύουν την απεραντοσύνη της φύσης και ξεγελούν το βλέμμα τους στο γαλάζιο του μεσσηνιακού κόλπου

Όλες οι κατοικίες αποτελούνται από ένα master bedroom με διπλό κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο,  living room με sofa bed, τζάκι και πετροκτιστο μπάνιο.

Κατοικίες κτισμένες αριστοτεχνικά, με πέτρα βγαλμένη από τα σωθικά του βράχου,  απολαμβάνουν όλα τα προνόμια της φυσικής θέσης του κτήματος. 

Μικρά παραθαλάσσια χωριουδάκια που κοιμούνται στην σκιά του ανυπέρβλητου βουνού. Γη πλούσια σε καρπούς, θυμάρι, θρούμπι, μέλι, λάδι, ελιές χαρούπια, αρωματικά φυτά (τσάι, φασκόμηλο) και χιλιάδες κρυφές ομορφιές καθιστούν την Μεσσηνιακή Μάνη έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς.

 

 

 

 

Η γνωστή ηθοποιός, βρέθηκε στο ξενοδοχείο της όπου και φωτογραφήθηκε φορώντας το μαγιό της και ένα λευκό πουκάμισο. 

 

"Όταν δεν ξέρεις να κάνεις retouche, κάνεις την χαριτωμένη!! Καλή ηλιόλουστη εβδομάδα να έχουμε!”, έγραψε στην ανάρτησή της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ