Στυλιστικά tips από την Βίκυ Καγιά: Πώς να φορέσεις το αγαπημένο σου παστέλ midi φόρεμα από το πρωί μέχρι το βράδυ! (φωτό)

Δείχνει πώς μπορούμε να συνδυάσουμε άλλη μια τάση της σεζόν

Η Βίκυ Καγιά εδώ και κάποιο καιρό δίνει στυλιστικά tips μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram με την ίδια να μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες από το πώς μετρέπει ένα πρωινό σύνολο σε βραδινό.

Με απλές κινήσεις το μοντέλο, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια «μεταμορφώνει» το look της και μας δίνει ιδέες για το πως μπορούμε να φορέσουμε τα αγαπημένα μας ρούχα όλη την ημέρα.

Ήδη σας δείξαμε πώς φόρεσε το αγαπημένο της animal print παντελόνι από το πρωί έως το βράδυ, ενώ σε άλλα ποστ της η «έμπνευση» είναι το αγαπημένο μας oversized πουκάμισο αλλά και η μαύρη φούστα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν δείχνει σε όσους την ακολουθούν πώς μπορούμε να συνδυάσουμε άλλη μια τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από τα παστέλ φορέματα.

Στην φωτογραφία την βλέπουμε με ένα midi φουστάνι σε χακί απόχρωση στο οποίο έχει προσθέσει μια όμορφη καφέ ζώνη που τονίζει την μέση της.

Για την πρωινή της εμφάνιση το εχει φορέσει με μπεζ slip-ons και μια υπέροχη, στρογγυλή ψάθινη τσάντα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Το ίδιο look «μεταμορφώνεται» για κάποια βραδινή έξοδο με το να αντικαταστήσει την ζωνη με μια πιο λαμπερή, αλλά και τα χαμηλά της παπούτσια με ψηλοτάκουνα χρυσά πέδιλα.

Instagram/vickykaya

Τέλος δεν ξεχνάμε βέβαια και την τσάντα, με την Βίκυ Καγιά να επιλέγει έναν φάκελο σε γαλαζοπράσινο χρώμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ