Ζύγιζε 185 κιλά: Δεν χωρούσε σε μια θέση, δεν την έβαζαν στην Disney ώσπου πήρε απόφαση - Σήμερα μοντέλο plus size με 90 κιλά κάτω (φωτό)

Δείτε την τεράστια αλλαγή της... 

Rosie Mercado είναι μοντέλο plus-size, make up artist διασημοτήτων, σχεδιάστρια μόδας και τηλεοπτική προσωπικότητα  με καταγωγή από το Μεξικό.

Είναι πιο γνωστή για την συμμετοχή της στην εκπομπή Curvy Girls στο NuvoTV και στο κανάλι Taboo του National Geographic. Λίγοι όμως γνωρίζουν την ιστορία της. 

Η Rosie έφτανε να ζυγίζει το 2011 185 κιλά. Ένα περιστατικό που συνέβη, την πλήγωσε πολύ και τότε αποφάσισε να χάσει βάρος. 

 

 

 

 

Μια αεροσυνοδός σε πτήση από Λας Βέγκας για Νέα Υόρκη της είπε: «Κυρία μου δεν θα χωρέσετε σε μία θέση. Θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα ακόμη εισιτήριο».

Τότε ένιωσε ταπεινωμένη. Εκτός αυτού, ήταν πολύ μεγάλη για να χωρέσει στις βόλτες στην Disneyland (έπρεπε να προσλάβει μια νταντά για να πάει τα παιδιά της στο θεματικό πάρκο). 

 

 

 

 

 

 

"Το βάρος αυξανόταν πάντα  στις πιο σκοτεινές μου στιγμές ...πάντα βασιζόμουν στο φαγητό'', είχε πει η ίδια στο usmagazine.

"Είχα κατάθλιψη, αφού πήρα διαζύγιο δυο φορές και μεγαλώνω τρια παιδιά μόνη μου''. Έκτοτε το γνωστό μοντέλο έχει μειώσει το μέγεθος της από το 34 σε ένα υγιές 16-18, όλα χάρη σε μια αυστηρή δίαιτα και τακτική γυμναστική. Πλέον ζυγίζει 90 κιλά και έχει βάλει στόχο να χάσει άλλα 10 κιλά.

 

 

 

 

Τώρα έχει συμβόλαιο με ένα νέο πρακτορείο μοντέλων, και αποκάλυψε ότι ήταν δύσκολο να βρίσκει δουλειές στο μέγεθος που ήταν πριν. «Θα επικοινωνούσαν μαζί μου μόλις είχαν δει τις φωτογραφίες του προσώπου μου και του άνω κορμού, τα οποία δεν ήταν μεγάλα, αλλά σοκαρίζονταν από τους φαρδείς γοφούς μου. Ήταν απογοητευτικό».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ