Τα δίδυμα της Beyonce και του Jay Z έγιναν 4 ετών: Τα χρόνια πολλά της μαμάς για τα γενέθλια της Rumi & του Sir (φωτό)

Πώς επέλεξαν τα συγκεκριμένα ονόματα;

Τα γενέθλιά τους είχαν τα δίδυμα παιδιά της Beyonce και του Jay Z με την Queen B - όπως αποκαλούν συχνά την 39χρονη star - να τους λέει χρόνια πολλά μέσα από την ιστοσελίδα της.

Ειδικότερα στο site της βασίλισσας της RNB αναγράφεται σε μαύρο φόντο «Τι είναι καλύτερο από ένα δώρο... δύο. Χρόνια Πολλά Rumi και Sir».

Η Beyonce και ο 51χρονος σύζυγός της εκτός από τα δίδυμα που ήρθαν στο κόσμο το 2017 έχουν ακόμα μαζί την 9χρονη Blue Ivy - που ήδη είναι celebrity αφού κέρδισε μαζί με την μαμά του και το πρώτο της Grammy στα φετινά βραβεία!.

Photo: Beyonce.com

Μάλιστα η ίδια σε συνέντευξή του ο Jay Z είχε εξηγήσει και πως επέλεξαν τα συγκεκριμένα ονόματα για τα δίδυμα παιδιά τους λέγοντας, σύμφωνα με το The People, ότι «Ο Rumi έίναι ο αγαπημένος μας ποιητής οπότε το επιλέξαμε για την κόρη μας». Όσο για τον γιο τους Sir είχε πει ότι όταν γεννήθηκε «ήταν σαν άντρας που έβγαινε από την πόρτα. Βγήκε σαν κύριος».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JAY-Z (@jayzz_official)

Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που τα παιδιά τους έχουν συνοδεύει τους διάσημους γονείς τους σε τελετές βράβευσης και έχουν φωτογραφηθεί μαζί τους, το ζευγάρι προσπαθεί όσο μπορεί να τα κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν ανεβάζει συχνά στα social media στιγμιότυπα από την προσωπική τους ζωή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Ωστόσο η Beyonce είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν έφερε στον κόσμο τα δίδυμα λέγοντας ότι έπαθε προεκλαμψία ενώ χαρακτήρισε την γέννα της ώς «εξαιρετικά δύσκολη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ