Οι Άγριες Μέλισσες έφυγαν... διακοπές - Σε ποια μέρη της Ελλάδας ταξίδεψαν Κίτσου, Διδασκάλου, Κουκουράκης, Γεροντιδάκης; (Φωτό)

Απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές... 

To φινάλε της δεύτερης σεζόν των 'Αγριων Μελισσών μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, αφού τα δύο τελευταία επεισόδια ήταν πραγματικά συγκλονιστικά. 

Η αγαπημένη σειρά εποχής του Ant1 κάνει ένα μικρό break και το Σεπτέμβρη θα επανέλθει με νέους ήρωες, νέες ιστορίες και φυσικά ένα δυνατό σενάριο. 

 

 

 

 

Μιας και ήρθε όμως το καλοκαιράκι οι ηθοποιοί,  άδραξαν την ευκαιρία για να απολαύσουν λίγες ημέρες διακοπών, χαλάρωσης και ηρεμίας. Άλλωστε πρέπει να γεμίσουν μπαταρίες, αφού σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα για το τρίτο κύκλο. 

Πολλοί από αυτούς από τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών, έφυγαν κατευθείαν στις πρόβες για τις παραστάσεις στις οποίες συμμετέχουν φέτος το καλόκαίρι, μιας και τα θέατρα έχουν ανοίξει. 

 

 

Κάποιοι από αυτούς όμως κατάφεραν να κλέψουν έστω και λίγες ημέρες για να φύγουν από την Αθήνα και να πάνε για... βουτιές στην θάλασσα.

Η Μαρία Κίτσου, η Λενιώ που όλοι αγαπήσαμε πήρε τη φίλη της και μας έδειξε τα καταγάλανα νερά ενός πανέμορφου τοπίου, χωρίς όμως να μας πει που βρίσκεται. 

 

 

Ο Γιάννης Κουκουράκης που υποδύεται το ρόλο του Κωνσταντή, ένας ήρωας που έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, έφυγε επίσης για λίγες ημέρες και απόλαυσε τις βουτιές σε.... μυστική τοποθεσία. 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Γιάννης Κουκουράκης: Mετά το φινάλε των Άγριων Μελισσών απολαμβάνει το καλοκαίρι του - Βουτιές & χαλάρωση σε... μυστική τοποθεσία (φωτό)

Τέλος η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης απόλαυσαν τις ομορφιές της Νάξου. Μάλιστα ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μελέτη ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από το ταξίδι του, το οποίο έκανε μαζί με την κοπέλα του... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ