Μια «θλιβερή ημέρα» για τον εγγονό της βασίλισσας: Οριστικό το διαζύγιο του Peter Phillips με την Autumn - ήταν η «αγαπημένη» της Ελισάβετ (φωτό & βίντεο)

Πλέον τραβούν επίσημα χωριστούς δρόμους

Για μια «θλιβερή ημέρα» κάνουν λόγο στην ανακοίνωση που εξέδωσαν με αφορμή την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους ο μεγάλος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, Peter Phillips και η Autumn.

Ήδη το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον χωρισμό του από το 2020 ενώ πλέον - βάσει των όσων δήλωσαν - έλυσαν και τα οικονομικά ζητήματα που συνόδευαν το διαζύγιό τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @the_royal_kidsx

Σημειώνεται ότι ο Peter είναι ο μεγάλος εγγονός της βασιλομήτωρ καθώς ο 43χρονος είναι γιος της πριγκίπισσας Άννας (της κόρης της Ελισάβετ) και του πρώτου της συζύγου Mark Phillips με τον οποίο έμεινε μαζί από το 1973–1992. Το ζευγάρι έχει μαζί ένα ακόμα παιδί την Zara Tindall η οποία πριν λίγο καιρό έγινε μαμά για τρίτη φορά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @books_and_royals

Ο εκπρόσωπος της Autumn και του Peter ανέφερε σε ανακοίνωση για το διαζύγιο τα εξής:

«Ο κ. Peter Phillips και η κυρία Autumn Phillips |είναι στην ευχάριστη θέση να αναφέρουν ότι έχουν επιλυθεί τα οικονομικά ζητήματα του διαζυγίου τους μέσω συμφωνίας, οι όροι της οποίας εγκρίθηκαν και επισφραγίστηκαν από το Ανώτατο Δικαστήριο.

Αν και είναι μία δυσάρεστη ημέρα για τον Peter και την Autumn συνεχίζουν να βάζουν μπροστά και κυρίως την ευμάρεια των υπέροχων θυγατέρων τους Σαβάνα και Ίσλα. Τόσο ο Peter και η Autumn είναι ευχαριστημένοι να επιλύσουν τα θέματα φιλικά με τα παιδιά στην πρώτη γραμμή της σκέψης και των αποφάσεων».

Πάντως αυτή η εξέλιξη μάλλον θα είναι δυσάρεστη για την βασίλισσα Ελισάβετ καθώς συμπαθούσε ιδιαίτερα την Autumn. Μάλιστα φίλος του ζευγαριού είχε πει πέρυσι στην The Sun ότι:

«"Η  Autumn είναι η αγαπημένη της βασίλισσας και είμαι σίγουρος ότι η Αυτού Μεγαλειότης θα στεναχωρηθεί πολύ. Είναι το τελευταίο που χρειάζεται έπειτα απ' όλα τα πρόσφατα προβλήματα και έχεις την αίσθηση ότι η βασιλική οικογένεια διαλύεται σιγά σιγά».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ