Η Εύα Χερτζίκοβα απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο! Διακοπές στην Σαντορίνη για το supermodel των 90ς (φωτό)

Χαλαρές στιγμές στο πανέμορφο νησί!

Στην όμορφη Σαντορίνη κάνει τις διακοπές της η Εύα Χερτζίκοβα που βρίσκεται στο νησί του Αιγαίου και απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο.

Η Τσέχα καλλονή που μεσουρανούσε στις πασαρέλες κατά τη δεκαετία του 90 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες που «μαρτύρησαν» το ταξίδι της.

 

 

Ειδικότερα το 48 χρονο μοντέλο ανέβασε μια εικόνα στην οποία την βλέπουμε στο αεροδρόμιο του νησιού. Φοράει ένα μπεζ παντελόνι, λευκό μπλουζάκι, γκρι σακάκι και αθλητικά ενώ κρατάει μια μεγάλη λευκή τσάντα ταξιδίου, η οποία σύμφωνα με το ποστ της είναι από το brand Métier.

Στο δεύτερο ποστ της η Χερτζίκοβα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της από τα σοκάκια της Σαντορίνης. «Θα ρουφήξω τον ήλιο» έγραψε στην ανάρτηση ενώ στην εικόνα την βλέπουμε με ένα μαύρο σύνολο.

Λίγο αργότερα δημοσίευσε μια ακόμα φωτογραφία από την βόλτα που έκανε στους γραφικούς δρόμους του νησιού.

Η 48χρονη που είναι μητέρα τριών παιδιών, του George, του Phillip και του Edward, από τον σύντροφό της Gregorio Marsiaj, ξεκίνησε την καριέρα της το 1989, όταν σε ηλικία 16 ετών κέρδισε έναν διαγωνισμό ομορφιάς στην Πράγα.

 

 

Στη συνέχεια μετακόμισε στο Παρίσι για να κυνηγήσει το όνειρό της και τα κατάφερε αφού το 1994 συμμετείχε στην καμπάνια ου Wanderbra, κάτι που απογείωσε την καριέρα της στον χώρο της μόδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ