Δήμητρα της Λέσβου: Ταυτοποιήθηκε η σορός της - Θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη

Τραγική εξέλιξη στο θρίλερ...

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση της εξαφάνισης της Δήμητρας της Λέσβου, καθώς σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας ταυτοποιήθηκε η σορός.

 Ειχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στις 9 Απριλίου στο Παλαιό Φάληρο και είχε ενταφιαστεί ως αγνώστου ταυτότητας. 

Από την τροχαία ανακοινώθηκε σήμερα στη δικηγόρο της οικογένειας και το Silver Alert ότι ταυτοποιήθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα.

 

 

''Δυστυχώς γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για την αναζήτηση του Δημήτρη Καλογιάννη. Μετά την ενημέρωση της οικογένειας από το ΑΤ Μυτιλήνης ότι η σορός του θύματος του τροχαίου από 9 Απριλίου ταυτοποιήθηκε με αποτυπώματα και είναι ο Δημήτρης Καλογιάννης, η οικογένεια είναι συντετριμμένη και επιθυμεί να τιμήσει τον νεκρό της και να πενθήσει για την απώλεια της.

Από εδώ και πέρα ξεκινάει ένας αγώνας για την ανάδειξη των αιτιών και την απόδοση των ευθυνών ώστε να μην υπάρξει ξανά άλλος "Δημήτρης". 

Έχω καθήκον ως υπερασπίστρια, σε συνεργασία με τον κ. Σωκράτη Τσαντίρη, τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας και τον κ. Κουρούκλη από το Silver Alert,  να φωτίσουμε κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής'' τονίζει η δικηγόρος της οικογένειας Λίλα Ραγκούση, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ