«Τα φτύσε» ο Romeo Beckham: Πήγε για ψώνια με το κορίτσι του και η Mia τον εξάντλησε! Σκυφτός στην καρέκλα ο γιος της Victoria (φωτό)

Ο «εφιάλτης» κάθε άντρα!

Το χιούμορ δεν λείπει από την οικογένεια Beckham με την Victoria να δημοσιεύει στη σελίδα της στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες του γιου της Romeo και της κοπέλας του Mia.

Βλέπετε το νεαρό μοντέλο - που είναι ζευγάρι με τον γιο του David Beckham ήδη από το 2019 - πήρε τον καλό της μαζί της στα μαγαζιά!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες όσο εκείνη δοκίμαζε συνολάκια ο δόλιος ο Romeo καθόταν σε μια καρέκλα δίπλα της και προσπαθούσε μάταια να περάσει την ώρα του!

Χάζεψε λίγο με το κινητό, χάζεψε λίγο δεξιά αριστερά και μάλλον σκεφτόταν γιατί έκανε το λάθος να πάει για ψώνια μαζί της. 

Photo: Instagram/victoriabeckham

Photo: Instagram/victoriabeckham

Photo: Instagram/victoriabeckham

Μάλιστα σε μια από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram η μαμά του τον βλέπουμε με σκυμμένο το κεφάλι στην καρέκλα, ενώ σε άλλη με ένα βλέμμα απόγνωσης στο πρόσωπο.

«Περνάς καλά Romeo Beckham; Σαββατιάτικα ψώνια με τον Mr Beckham στην 36 Dover Street και το λατρεύει ?? Φιλάκια @mimimoocher λατρεύω αυτά τα Looks σε εσένα» έγραψε η σχεδιάστρια μόδας στο ποστ της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ