Kate - Camila, Jill - Carrie: Τι φόρεσαν οι «οικοδέσποινες» και οι πρώτες κυρίες των G7 - Σαν την βασίλισσα Ελισάβετ πάντως δεν ήταν καμιά (φωτό)

Έβαλαν τα καλά τους!

Η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος με την Camila και ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής των G7 συναντήθηκαν μεταξύ άλλων με τον Αμερικανό πρόεδρο Joe Biden - που συνοδευόταν από την σύζυγό του Jill - και τον Βρετανό πρωθυπουργό Boris Johnson που βρίσκεται στην Κορνουάλη μαζί με την γυναίκα του Carrie Symonds.

Κομψές οι πρώτες κυρίες επέλξαν chic ταγιέρ και όμορφα φορέματα ενώ οι royals βρέθηκαν στη συνέχεια και σε ειδική εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση 70 χρόνων στην εξουσία που θα γιορτάσει το 2022 η βασίλισσα Ελισάβετ.

 

 

 

 

 

 

Εκεί λοιπόν η Βρετανίδα μονάρχης, που είχε επιλέξει ένα όμορφο floral σύνολο συνδυασμένο με λευκά γάντια και πέρλες στον λαιμό, έδειξε γιατί κατέχει τον θρόνο τόσα χρόνια! Όχι μόνο ήταν άψογη στυλιστικά αλλά σαν σωστή βασίλισσα πήρε το σπαθί της και έκοψε την τούρτα.

 

 

Ιδιαίτερα κομψή ήταν βέβεια και η Kate Middleton που είχε επιλέξει ένα λευκό φόρεμα σαν σακάκι, ένα χρώμα που την φωτίζει και της πηγαίνει πολύ.

 

 

Η Camila από πλευράς της είχε φορέσει ένα ασπρόμαυρο φόρεμα και nude παπούτσια με μαύρη λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος.

Για να πάμε όμως και στις δύο πρώτες κυρίες της Βρετανίας και των ΗΠΑ η Jill Biden εμφανίστηκε στη συνάντηση με τους British royals φορώντας ένα μπεζ σύνολο ενώ κατά την παραμονή της στην Κορνουάλη την είδαμε ακόμα να φοράει ένα κατακκόκινο φόρεμα από τον Brandon Maxwell.

Δείτε επίσης: Η γκαρνταρόμπα της Brigitte Macron στους G7 γράφει ιστορία: Μονόχρωμα σύνολα, Chanel ασπρόμαυρο παλτό του ονείρου & λευκό midi (φωτό)

Του ίδιου σχεδιαστή ήταν όμως και το λευκό φουστάνι με τις μπλε πεταλούδες το οποίο είχε συνδυάσει με μια μπλε εσάρπα από πάνω.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα έντονα χρώματα επέλεξε για τις εμφανίσεις της και η σύζυγος του Boris Johnson η οποία φόρεσε επίσης ένα κόκκινο φόρεμα από το βρετανικό brand L.K.Bennett.

 

 

 

 

 

 

Ακόμα την είδαμε όμως και με ένα έντονο φούξια φουστάνι από την εταιρεία  Roksanda αλλά και με ένα μαύρο φόρεμα με λουλούδια το οποίο είχε συνδυάσει με κίτρινα παπούτσια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ