Ρούλα Ρέβη: Το «σ’ αγαπώ» στον Τότσικα & η φωτό με το νυφικό για την επέτειο τους - «περάσαμε υπεροχα, τρελά, χορέψαμε, κάναμε τατουάζ»

Είχαν παντρευτεί στο Λος Άντζελες!

Σε λίγες ημέρες γιορτάζουν την επέτειο των 7 χρόνων γάμου ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη, που δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από την ξεχωριστή εκείνη ημέρα.

Η φωτογράφος και ο ηθοποιός - που έχουν μαζί δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Μιχαήλ Άγγελο, παντρεύτηκαν στις 26 Ιουνίου του 2014 στο Λος Άντζελες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

Η Ρούλα Ρέβη λοιπόν ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να φορά το νυφικό της και να είναι αγκαλιά με τον αγαπημένο της. ενώ συνόδευσε το ποστ της με μερικά όμορφα λόγια για το ταξίδι τους και τα όσα πέρασαν μαζί μέχρι και να παντρευτούν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

«Για εμενα αυτή η επέτειος γιορτάζεται λίγες μερες νωρίτερα από αυτή την στιγμή γιατί οι αναμνήσεις αυτού του ταξιδιού ξεκίνησαν σαν σήμερα . Για να φτάσουμε στην μέρα αυτή περάσαμε υπεροχα , τρελά , φάγαμε πολύ σούσι οι 2 μας (??) μεθύσαμε παρά πολύ με τον κολλητό και κουμπάρο μας @giannetos ? χορέψαμε πολύ στους δρόμους της Καλιφόρνια , κάναμε τατουάζ, κάτσαμε στον καναπέ των “friends”, φάγαμε πολλά burgers, αγοράσαμε ψεύτικα δαχτυλίδια, γελάσαμε γελάσαμε παρά πολύ και μετά πήγαμε και το κάναμε.

 Κάθε μέρα λέγαμε θα το κάνουμε ε? Ναι μωρε ας το κάνουμε ας προσθέσουμε και αυτό στο ταξίδι μας!Όμως για εμάς ποτέ δεν είχε σημασία αυτό καθαυτό παρά μόνο το ταξίδι μας ! Σε αγαπω πολύ» έγραψε στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ